Yunanistan'da tren faciası! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Yunanistan'da yolcu treni ile yük treni çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 32 kişi yaşamını yitirdi, 85 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 01.03.2023 06:35 GÜNCELLEME 01.03.2023 09:40
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Yunan Devlet Ajansı AMNA'nın haberine göre, Larisa kentinin kuzeyindeki Tempi bölgesinde yolcu treni ile yük treni çarpıştı.

Yolcu treninin bazı vagonlarının raydan çıktığı kazada 32 kişi öldü, 85 kişi yaralandı.

Kazanın ardından trendeki yolcular otobüslerle Selanik, Larisa ve Katerini'ye götürüldü.

Atina'dan Selanik'e gitmekte olan IC 62 tipi trende yaklaşık 350 yolcu bulunuyordu.

TÜRKİYE'DEN TAZİYE MESAJI

Türkiye Dışişleri Bakanlığı, "Komşumuz Yunanistan'da dün gece meydana gelen tren kazasında çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı üzüntüyle öğrenilmiştir. Bu elim kazada yaşamlarını yitirenlerin yakınlarına, Yunan halkı ve hükümetine başsağlığı dileklerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz" açıklamasını yaptı.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 43
  • İşin doğrusu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkelerin halklarından çok sistemin düşmanlığı bitirmektedir dünyayı..Mesela okullarında Türk ve müslüman düşmanlığı pompalanmaktadır..Eğer sistemleri böyle düşmanca olmasaydı bu kadar savaşlar olmazdı..Mesela Rusya'da halkın çoğu bu savaşı istemiyor ama pek de sesini çıkaramıyor zira devlet aklı çok sert müdahalelerle bastırıyor..Demem o ki devletler,yönetimler ve sistemleri daha insancıl olsa savaşlar olur muydu.Yani halklar bu vicdansızlarla zehirlendi düşmanlaştırıldı.
    Cevapla
  • komplo 1 yıl önce Şikayet Et
    valla içimde şüpe olmuyo degıl ALLAH affetsin bu trendeki insanların turk olma yada musluman olma ıhtımalı olabılırmı caktırmadan soykırım yapılıyormudur? koplo teorisi güvenmıyorum bunlara
    Cevapla
  • Rektör 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun komsu
    Cevapla
  • yaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun komşu. Beylerini papazın biri kafaladığı için hristiyan olan Karaman türkmenleri ve doğu trakya türklerinin yaşadığı yunnistanla ilişkiler yoluna girer inşallah.
    Cevapla
  • Kursuna 1 yıl önce Şikayet Et
    Bak canlara hep uzuluyorum amma unutmayin ki kavurdan dinsizden dost olmaz, saolsunlar geldiler depremde yardim ettiler, unutmayin ki Turkiye her zaman yardim etti amma bilene, ne dede devlet baskani, hani bir gece gelecektiniz, bir sabah uyandiniz gordunuz dedi, dostmu bu.... Unutmayin yardim edin amma uyanikta olun uyumayin, kendi insaninizi kendi elinizle bitirmeyim, Allah gostermesin bir savas olursa insan bulamayiz....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!