Economist'in Erdoğan düşmanlığı: İki saatte bir karşıt paylaşım yaptılar

The Economist dergisinin seçimlere kısa süre kala gözü döndü! Algı operasyonuna girişen dergi her 2 saatte bir Erdoğan karşıtı paylaşım yapıyor.

Economist'in Erdoğan düşmanlığı: İki saatte bir karşıt paylaşım yaptılar
Economist'in Erdoğan düşmanlığı: İki saatte bir karşıt paylaşım yaptılar
GİRİŞ 10.05.2023 13:12 GÜNCELLEME 10.05.2023 13:12
Bu Habere 188 Yorum Yapılmış

Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığı ile bilinen The Economist dergisinin seçime kısa süre kala gözü döndü. Dergi Erdoğan karşıtı yayınlarına ağırlık vererek neredeyse 2 saatte bir "Erdoğan gitmeli" mesajını paylaştı.

ERDOĞAN KARŞITI KAPAK

 The Economist dergisi, geçtiğimiz günlerde yayınladığı, açık bir Erdoğan düşmanlığı hedefleyen skandal ifadelerle dolu kapağını Twitter'da da en başa tutturdu. Kapak fotoğrafında da yine Başkan Erdoğan'ı hedef alan görseli kullandı.

The Economist Twitter'a da kapak yaptı! Erdoğan düşmanlığı bitmiyorThe Economist Twitter'a da kapak yaptı! Erdoğan düşmanlığı bitmiyor

15 PAYLAŞIM YAPTI

Daha önce de pek çok kere algı operasyonuna yönelik haberler yayımlayan The Economist artık iyice ipin ucunu kaçırdı. Türkiye'deki seçimlerle sürekli paylaşım yapan dergi, sosyal medya ağı Twitter üzerinden tam 15 paylaşım yaptı.

Kılıçdaroğlu, The Economist'e Türkiye'yi şikayet ettiKılıçdaroğlu, The Economist'e Türkiye'yi şikayet etti

SKANDAL İFADELER

En son olarak yaptığı paylaşımda "Recep Tayyip Erdoğan yenilgisinin küresel sonuçları olacaktır" başlıklı bir haber yayımlayan dergi, haberinde de yine Erdoğan'la ilgili skandal ifadelere yer verdi.

Dün akşam yaptığı bir haberinde ise The Economist, yine skandal ifadelere yer vererek , "Türkiye diktatörünü görevden alırsa, her yerdeki demokratlar cesaretlenmeli" diyerek algı operasyonu yaptı.

En son olarak yaptığı paylaşımda "Recep Tayyip Erdoğan yenilgisinin küresel sonuçları olacaktır" başlıklı bir haber yayımlayan dergi, haberinde de yine Erdoğan'la ilgili skandal ifadelere yer verdi.

Fransız ve İngiliz medyası seçim öncesi Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldıFransız ve İngiliz medyası seçim öncesi Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

The Economist'in art arda attığı algı operasyonu içeren tweetler ise tepkilere neden oldu. Pek çok sosyal medya kullanıcısı "Editörlerinizin başka işi mi yok 2 saatte bir yazıyorsunuz?" şeklinde tepkilere yer verdi.

The Economist'ten seçim çağrısı: Erdoğan gitmeli! Hükümetten peş peşe tepkilerThe Economist'ten seçim çağrısı: Erdoğan gitmeli! Hükümetten peş peşe tepkiler

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 188
  • M fuat 11 ay önce Şikayet Et
    Bu namussuz ab ülkelerine inat, devletimizin, cumhurumuzun, Risimizin ve tebasinin yanındayız.
    Cevapla
  • Yıldırım bayazid 11 ay önce Şikayet Et
    Ülke menfaatlerimizi ön planda tuttuğu için başkana düşmanlar, kahrolsun kafirler, kafirler için yaşasın cehennem
    Cevapla
  • patriot 11 ay önce Şikayet Et
    hahahahaha kudurun
    Cevapla
  • Türk 11 ay önce Şikayet Et
    İşte bu küffara karşı olduğu için Sonuna kadar Erdoğan... Allah yar ve yardımcın olsun Reis..
    Cevapla
  • Mahmut 11 ay önce Şikayet Et
    Eee anlayin gari oda boyle yaparak tiklanmak istiyor,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında skandal ifadeler
TCG ANADOLU örnek oldu! Türkiye'nin gemisini görünce hemen kolları sıvadılar...