Özil'in Erdoğan'la fotoğrafı Almanları kızdırdı

Ünlü futbolcu Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek paylaşımını haberleştiren Bild, "Bir Erdoğan fotoğrafı, Mesut Özil'in kariyerinin sonunun başlangıcı olmuştu. Şimdi 5 yıl sonra, eski dünya şampiyonu bu hareketi tekrarladı" dedi.

GİRİŞ 13.05.2023 13:29 GÜNCELLEME 13.05.2023 13:43
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, yıllardır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği destekle biliniyor.

Geçmişte Erdoğan'la çektirdiği poz Almanya'da rahatsızlığa neden olan Özil, Cumhurbaşkanı'yla bir fotoğraf daha paylaştı.

Bild gazetesi Özil-Erdoğan fotoğrafı için "Özil yine Erdoğan ile fotoğraf paylaştı" manşetini attı.

Özil'in "Her zaman yanındayız Sayın Cumhurbaşkanım" notunu düştüğü kareyi haberleştiren Bild, "Özil, Erdoğan'la bir kez daha fotoğraf paylaştı. Bir Erdoğan fotoğrafı, Mesut Özil'in kariyerinin sonunun başlangıcı olmuştu. Şimdi 5 yıl sonra, eski dünya şampiyonu bu hareketi tekrarladı. Güler yüzlü Özil, ciddi görünen Erdoğan ile el sıkışıyor" ifadelerini kullandı.

Haberde, 34 yaşındaki Özil'in söz konusu fotoğrafı Instagram ve Twitter hesabından paylaştığı kaydedilerek, "Erdoğan'ın destekçileri, fotoğrafı Türk bayrakları ve alkış emojileri ile coşkulu bir şekilde kutladı" denildi.

O dönem Bild, söz konusu fotoğraf için "Erdoğan fotoğrafı Özil için sonun başlangıcı oldu" manşetini atmıştı.

2018'DEKİ ÖZİL-ERDOĞAN FOTOĞRAFININ HİKAYESİ

Futbolcu Özil, 2018 Dünya Kupası başlamadan kısa bir süre önce Londra'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmüş ve bu durum Almanya'da sert şekilde eleştirilmesine sebep olmuştu.

Alman Milli Takımı'nın Dünya Kupası'nda başarısız olmasıyla bu tartışmalar daha yüksek sesle dillendirilmişti. Bu süreç sonunda Özil, Alman Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamıştı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 74
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Nə Patates Nə Soğan Səninləyiz R.T.Erdoğan, sonuna kadar R.T.Erdoğan deyirəm bunun ötesi bərisi yoxdur
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    yola devam özil
    Cevapla
  • Diyarbakır 11 ay önce Şikayet Et
    Slovakyadan oyumuzu reise verdik yola onla çıktık onla devam edeceğiz desteğimiz sonsuz..
    Cevapla
  • Gül 11 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun işte budur bir insanın Vatan sevgisi değer vermesi gözü kara olmak bu olsa gerek korkmadan yılmadan inadına bildiği doğrudan şaşmamak helal olsun mesut oğlum helal sana .
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Çatla avrupa çatla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...