KKTC lider Ersin Tatar'dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçim tebriği!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti'nin birinci parti olması nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak tebrik etti.

KKTC lider Ersin Tatar'dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçim tebriği!
KKTC lider Ersin Tatar'dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçim tebriği!
GİRİŞ 15.05.2023 20:34 GÜNCELLEME 12.10.2023 10:18

Dün düzenlenen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilli Genel Seçimlerinin ardından birçok lider, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti. KKTC Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı telefonla arayarak, büyük bir olgunluk ve çok yüksek katılımla gerçekleşen kritik seçimde TBMM’de çoğunluğu elde eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakı’na tebriklerini ilettiği ifade edildi. Açıklamada, Cumhurbaşkanı Tatar’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iki ülke arasındaki iş birliği ve dayanışmanın her alanda ileri götürülmesi temennisinde bulunduğu ve sağlık, huzur ve esenlikler dilediği aktarıldı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Silivri'de doğalgaz çıkarma çalışmaları: İlk ateş yandı, dağıtıma hazır
Netanyahu: Saldırıların sonlandırılması talebini reddediyoruz