Uçakta rahatsızlandı! Rus yetkilinin gizemli ölümü

Küba ziyaretinin ardından ülkesine dönerken uçakta rahatsızlanan Rus yetkili Pyotr Kucherenko’nun hayatını kaybettiği açıklandı.

Uçakta rahatsızlandı! Rus yetkilinin gizemli ölümü
Uçakta rahatsızlandı! Rus yetkilinin gizemli ölümü
GİRİŞ 23.05.2023 21:54 GÜNCELLEME 23.05.2023 21:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rusya Eğitim ve Bilim Bakanı Yardımcısı Pyotr Kucherenko’nun Cumartesi günü Küba’dan dönüş yolculuğu esnasında rahatsızlanmasının ardından, uçak Mineralnye Vody kentine acil iniş yaptı.

Bakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, uçakta bir Rus heyeti de bulunuyordu.

İniş yapılmasının ardından doktorların müdahalelerine rağmen 46 yaşındaki Kucherenko’nun kurtarılamadığı belirtildi.

Rus yetkilinin ailesi, ölüm sebebinin Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemenin ardından netlik kazanacağını ancak kalp rahatsızlığıyla bağlantılı olma ihtimali olduğunu belirtti.

Gazeteci Roman Super ise geçtiğimiz yıl Şubat ayında işgalin başlamasının ardından Rusya’yı terk etmeden sadece birkaç gün önce Kucherenko ile görüştüğünü iddia etti.

Telegram’da açıklamalarda bulunan Roman Super, gizli görüşme esnasında Kucherenko’nun onu Rusya’dan kaçması için teşvik ettiğini öne sürdü. İddialara göre Rus yetkili gazeteciye, “Kendini ve aileni kurtar. Mümkün olan en kısa sürede gidin.” dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Osmanlı 11 ay önce Şikayet Et
    Bizde de muhalefeti temizleyecek bir sistem lazım. Demokrasi özgürlük hayvana lüks
    Cevapla
  • Prigo 11 ay önce Şikayet Et
    İhtimal: Heyetten veya mürettebattan biri veya birkaçı görevlendirildi ve dönüşte Kuçerenko'nun defterini dürüp daha önce gönderilen oligarkların yanına gönderdi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!