2 manda, 1 buzağı çalan şüpheli 58 yıl sonra yakalandı

Hindistan'ın Karnataka eyaletinde 1965 yılında iki manda ve bir buzağı çaldığı iddia edilen ve şu an 78 yaşında olan Wagore, olaydan 58 yıl sonra gözaltına alındı.

2 manda, 1 buzağı çalan şüpheli 58 yıl sonra yakalandı
2 manda, 1 buzağı çalan şüpheli 58 yıl sonra yakalandı
GİRİŞ 13.09.2023 14:27 GÜNCELLEME 13.09.2023 14:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hindistan'da 78 yaşındaki bir şüpheli, 1965 yılında iki manda ve bir buzağı çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Ganapati Vitthal Wagore isimli şüphelinin daha önce yakalanarak mahkemeye çıkarıldığını ancak tutuklama emrine rağmen kaçtığını belirten polis, Wagore'in yıllardır polisle "kedinin fareyle oynadığı gibi oynadığını" söyledi.

58 yıl önce Karnataka eyaletinin Bidar şehrinin Mehakar köyünden iki manda ve bir buzağı çalındı. Olayın failinin Maharaştra eyaletinin Udagir kentinden 20 yaşındaki Wagore olduğu belirlendi. Mandalar ve buzağı kısa sürede bulunarak sahiplerine iade edilse de şüpheli veya şüpheliler yakalanamadı.

Aradan geçen 58 yılın ardından şu anda 78 yaşında olan şüpheli Wagore, yerel polisin çözülmemiş dava projesi kapsamında gözaltına alındı. Polis, yaşı göz önüne alındığında Wagore'in kefaletle serbest bırakılabileceğini bildirdi. Wagore'in suç ortağı olduğu iddia edilen ve 1965'te 30 yaşında olan Krishna Chandar'ın ise 2006'da hayatını kaybettiği aktarıldı. Söz konusu vaka, Bidar polisinin araştırmasını yürüttüğü en eski dava olarak kayıtlara geçti.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 1
  • Namyelüs 7 ay önce Şikayet Et
    Karnataka polisini tebrik ederim!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu