Başkan konuşurken AB Komisyonu üyesi örgü ördü

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in geleneksel "Birliğin Durumu" konuşması sırasında AB Komisyonu'nun İçişlerinden Sorumlu Üyesi Ylva Johansson'un örgü örmesi dikkati çekti.

GİRİŞ 14.09.2023 13:08 GÜNCELLEME 14.09.2023 13:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, sabah saatlerinde Fransa'nın Strazburg kentinde düzenlenen AP Genel Kurul oturumunda, yıllık "Birliğin Durumu" konuşmasını yaptı.

AB Komisyonu'nun İçişlerinden Sorumlu Üyesi Ylva Johansson'un, von der Leyen'i dinlerken örgü örmesi, sosyal medyada "kendi ekibi bile konuşmasına dayanamadı" yorumuna neden oldu.

Her yeni yasama yılının başında yapılan, AB'nin yürütme organı niteliğindeki Komisyonun, bir yıllık icraatları ve gelecek yıl için önceliklerinin anlatıldığı konuşma, bir saat civarı sürdüğü için sıklıkla eleştiriliyor.

Von der Leyen'in konuşması sırasında daha önce Johansson'un yanı sıra AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Margrethe Vestager'in de örgüsünü ördüğü görülmüştü.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 3
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    kadın her yerde kadındır
    Cevapla
  • Bandırmalı 7 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun kadına, Türkiye de bile örgü ören kadın hemen hemen kalmadı. Halbuki bizim çocukluk ve gençliğimizde nerede ise tüm giyeceklerimiz anne mahsulü idi...
    Cevapla
  • benim o 7 ay önce Şikayet Et
    teyze altın gününe gelmiş galiba
    Cevapla
DİĞER HABERLER
En fazla altın üreten ülke açıklandı! Yılda 370 ton ile zirvede...
Denizlerdeki popülasyona katkı için 5 bin deniz patlıcanı üretildi