Putin ve Paşinyan'dan Karabağ görüşmesi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Karabağ’daki gerginliğin ardından telefon görüşmesi yaptı. Taraflar ayrıca Ermeni - Rus ikili ilişkilerini de konuştu.

Putin ve Paşinyan'dan Karabağ görüşmesi
Putin ve Paşinyan'dan Karabağ görüşmesi
GİRİŞ 20.09.2023 21:20 GÜNCELLEME 20.09.2023 21:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Azerbaycan ordusunun Karabağ’da başlattığı terörle mücadele operasyonun sona ermesinin ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, telefonda görüştü.

Ermenistan tarafından yapılan açıklamada, "Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi yaptı. Dağlık Karabağ’daki durum ele alındı. Taraflar ayrıca Ermeni - Rus ikili ilişkilerine dair konuya da değindi." ifadeleri kullanıldı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Türkiye Yüzyılı* 7 ay önce Şikayet Et
    Putin Bir kere sende ihaneti gördü ya artık kendine dikkat et eyy paşinyan
    Cevapla
  • çağrıbey 7 ay önce Şikayet Et
    erneniler şamar oğlanı oldu tokadı yiyip yiyip oturuyor aşağı ya
    Cevapla
  • Bozoklar 7 ay önce Şikayet Et
    Putin'in eline düştün Ermenistan şimdi sizinle kedinin fare ile oynadığı gibi oynar. Çok şükür Moskova'nin başı belada da gardaşlarimizin Karabağ'da elleri daha güçlü.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler