Azerbaycan'ın Karabağ'da verdiği şehit sayısı 198'e yükseldi!

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Karabağ'da gerçekleştirilen terörle mücadele operasyonunda şehit olan asker sayısının 198’e yükseldiğini açıkladı.

Azerbaycan'ın Karabağ'da verdiği şehit sayısı 198'e yükseldi!
Azerbaycan'ın Karabağ'da verdiği şehit sayısı 198'e yükseldi!
GİRİŞ 28.09.2023 22:55 GÜNCELLEME 28.09.2023 22:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Azerbaycan ordusunun Karabağ'da gerçekleştirdiği antiterör operasyonunda şehit olan askerlerin sayısını güncelledi.

KARABAĞ'DAKİ ŞEHİT SAYISI 198'E YÜKSELDİ

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, terörle mücadele operasyonunda şehit olan asker sayısının 198’e yükseldiği bildirildi.

Şehit askerlerin 186’nın Azerbaycan Savunma Bakanlığına, 12'sinin ise İçişleri Bakanlığına bağlı olduğu aktarılan açıklamada, operasyonda şehit düşen ve kimliği belirlenemeyen 11 kişiden 6’sının asker olduğu belirtildi. Açıklamada ayrıca, 1 sivilin de şehit olduğu ve 511 askerin yaralandığı operasyonda hayatını kaybeden 5 kişinin kimliğinin belirlenmesi için çalışmaların sürdürüldüğü kaydedildi.

11 KİŞİNİN KİMLİK TESPİT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Azerbaycan Sağlık Bakanlığı tarafından daha önce yapılan açılamada, Karabağ'da gerçekleştirilen terörle mücadele operasyonunda 192 Azerbaycan askeri ile 1 sivilin şehit olduğu, 511 asker ile 1 sivilin yaralandığı ve hayatını kaybeden 11 kişini ise kimliğinin tespit edilmeye çalışıldığını duyurmuştu.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Mizah 6 ay önce Şikayet Et
    Bir günlük savaşta 198 şehit. Şu işin aslını bir anlatsalar da anlasak.
    Cevapla
  • Musi 6 ay önce Şikayet Et
    Başımız sağ olsun
    Cevapla
  • Gakgoş 6 ay önce Şikayet Et
    Karabağ sağolsun bakü sağolsun türk devletleri sağolsun Allah'ım rahmet eylesin inşallah
    Cevapla
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    nedense ne kadar ermeni askerinin geberdiğini söylemiyorlar amarikayı avrupayı kızdırmak istemiyorlar galiba
    Cevapla
  • RizeliAli 6 ay önce Şikayet Et
    Off yaa,başımız sağolsun::(((
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi