İsrail'e siber operasyon! Hackleyip görüntüleri yayınladılar

Kassam Tugayları'nın işgalcilere yönelik başlattığı Aksa Tufanı harekatında Filistinliler siber güçlerini de kullanıyor. Daha önce Demir Kubbe'yi etkisiz hale getiren Filistinliler şimdi de reklam panolarını hackledi.

GİRİŞ 13.10.2023 10:00 GÜNCELLEME 13.10.2023 11:59
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Bir yandan Kassam Tugayları kurtuluş mücadelesi için işgalcilerle çatışmaya girerken, diğer taraftan siber saldırılar düzenleniyor.

Siber operasyon düzenleyen Filistinli hackerlar, Aksa Tufanı'nda esir alınan İsrail askerlerin görüntülerini Holon bölgesindeki reklam panolarından yayınladı. 

DEMİR KUBBE'Yİ ETKİSİZ HALE GETİRDİLER

Kassam Tugayları’nın cephe taarruzuyla başlayan Aksa Tufanı’nı aşama aşama değerlendiren Dr. Eray Güçlüer, Haber Global ekranlarında şunları ifade etti:

"Demir kubbe nasıl devre dışı kaldı? İsrail 5 bin füze ve roketten ancak yüzde 10’unu düşürebilmiş. Yani 4 bin 500 füze ve roket hedefini bulmuş. Bunun bir sebebi de, füze saldırısı başlamadan önce Hamas güçleri, Demir Kubbe istasyonlarına sızıp bazı istasyonlarını yok etmişler. Bunun için de İsrail ordusunu köreltecek sinyal bozucu cihazlar kullanmışlar yaklaşık 2 saat. Yani 2 saat İsrail ordusu kör ve sağır kalmış. Bu esnada Demir Kubbenin istasyonlarını yok etmişler. Dolayısıyla büyük bir açıklık oluşmuş. Bu da çok önemli bir strateji."

Aksa Tufanı'nda İsrail’i ortadan ikiye bölecek strateji! Eray Güçlüer tarihi planı anlattıAksa Tufanı'nda İsrail’i ortadan ikiye bölecek strateji! Eray Güçlüer tarihi planı anlattı

İsrail'i sarsan operasyon MOSSAD'ı nasıl sağır etti? Aksa Tufanı'ndaki 'gizli' ayrıntıİsrail'i sarsan operasyon MOSSAD'ı nasıl sağır etti? Aksa Tufanı'ndaki 'gizli' ayrıntı

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 47
  • Hamas çok yaşa 6 ay önce Şikayet Et
    Asıl itrail içindeki, binlerce hamaslı başlatacak itrailin sonunu
    Cevapla
  • Mehmet 6 ay önce Şikayet Et
    ABD nin Afrika kıtasında Kendi güdümünde bir devleti var oda İsrail. Kafkaslara ve Orta Doğuya hükmedecek bir devletde Suriye'de kurarsa o devlette Kürt adı altında Hıristiyan Ermeni devleti olacak dünyayı ele geçirmiş olacak. Türkiye buna müsade etmeyecek. Sonu dünya savaşı olsa bile.
    Cevapla
  • Eftal umit 6 ay önce Şikayet Et
    Gidin doğu ve güneydoğuya İsrail'le savaşmaya hazır milyonlarca insan bulabilirsiniz
    Cevapla
  • Naim 6 ay önce Şikayet Et
    Abd İsrail ve AB Filistin düşmanı daha doğrusu Müslüman düşmanı herzaman katliama kör ve sağır oldular.simdi İsraile karşı Müslümanlarının tam birlik zamanı maddi manevi ve silah gücü uyumaya devam eden muslumanlar Arap şeyhleri İsrail'e bir resime 300milyon dolar veren veliahtlar Allah c.c size akan bu kanların hesabını sormadan önce uyanın artık İsrail attığın bombalar yerinde patlası
    Cevapla
  • Necdet 6 ay önce Şikayet Et
    Allah c.c. topumuzun belasını vermiş zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!
Öğrenciler tekme tokat birbirine girdi: 7'si bir olup bayıltana kadar dövdü!