İsrail'in olası kara harekatına katılacaklar mı? Korkunç iddia sonrası açıklama geldi...

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, ABD'nin yakın gelecekte İsrail'e asker göndermeyeceğini belirtti. Kirby, yaptığı açıklamada "ABD'nin askerlerini İsrail'e yerleştirme niyeti veya planı yok" dedi.

GİRİŞ 13.10.2023 06:15 GÜNCELLEME 13.10.2023 09:43
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

ABD’nin Hamas saldırıları karşısında İsrail’e verdiği askeri desteğin ardından ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, ABD'nin yakın gelecekte İsrail'e asker göndermeyeceğini belirtti.

Kirby, "ABD'nin askerlerini İsrail'e yerleştirme niyeti veya planı yok" ifadelerini kullanarak, ABD hükümetinin Hamas tarafından tutulan rehinelerin serbest bırakılmasıyla ilgili herhangi bir seçeneği ise göz ardı etmediğini belirtti.

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby

İSRAİL’DE HAYATINI KAYBEDEN ABD’Lİ SAYISI 27’YE YÜKSELDİ

Kirby, Hamas saldırılarında hayatını kaybeden ABD vatandaşı sayısının 27 yükseldiğini ifade ederek, esir alınan ABD’lilerin sayısına ilişkin ise net bir sayı vermedi.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Hamas’ın İsrail’e yönelik düzenlediği Aksa Tufanı Operasyonu’nda şu ana kadar en az 25 ABD vatandaşının hayatını kaybettiğini belirtmişti.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    ne israil nede abd hayatta cesaret edipte kara hareketi yapamaz çünkü yaparsa onlarda biliyorlar ki hapı yutarlar
    Cevapla
  • Selami 6 ay önce Şikayet Et
    Başınızda SİYONİST MORRUK olduğu sürece çok erken konuşma. abd israilin güdümündedir. abd nin olmayan itibarı kana bulanmıştır
    Cevapla
  • Morelli 6 ay önce Şikayet Et
    Israil 300 bin askeriyle gazzeye girerse israilde asker kalmiyor hizbullahda iranda israile ele gecirecek bati seriadaki filistinliler ayaklanip israile yayilacak
    Cevapla
  • Kobra 6 ay önce Şikayet Et
    Bırakın yaralıları paylaşmayı somut adım atalım ya . Su lanet İsrail'i ve lanet batıyı yokedelim . Nerdesiniz ya . Müslümanlar nerdesiniz. Bu ülkeler nerde ya. Neyi bekliyorsunuz . İslam isbirligi
    Cevapla
  • Veli 6 ay önce Şikayet Et
    Böyle hayalleri furbol macindan öncede kuruyoruz iz. Ver gazı, malı büyük olan ile popo değişilmez. Bu olayın büyümemesi gerek. Adamlar bizi darmadagan duman ederler. Iki atom bombasi bitirir işi.
    Cevapla
  • yusuf 6 ay önce Şikayet Et
    Allahım afganistana çevir gazzeyi.girip çıkamasınlar.çıkmak isteyip çıkamasınlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!