BBC hedef gösterdi İsrail hastane vurdu! Hastane saldırısında "BBC" şüphesi

İsrail'in Gazze'de hastane vurması sonucu en az 500 kişi hayatını kaybetti. Saldırının ardından İngiliz yayın kuruluşu BBC'nin dün "Hamas hastanelerin ve okulların altına tünel mi inşa ediyor?" başlığıyla yayınladığı haber dikkat çekti.

GİRİŞ 18.10.2023 03:59 GÜNCELLEME 18.10.2023 11:03
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Filistinlilere yönelik zulmünü sürdüren İşgalci İsrail bu kez Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesini hedef alarak yeni bir sivil katliamına imza attı.

İsrail'in hastaneyi bombalaması sonucu en az 500 kişi hayatını kaybetti.

İsrail'in yalanları tek tek çürütüldü! İsrail'in resmi devlet hesabı kendini ele verdiİsrail'in yalanları tek tek çürütüldü! İsrail'in resmi devlet hesabı kendini ele verdi

Filistin hükümetinin Gazze’deki Medya Ofisi Başkanı Salam Marouf yaptığı açıklamada, saldırılarda evleri yıkılan Filistinlilerin hastaneye sığındıklarını belirterek, binlerce yerinden edilmiş Filistinlinin bulunduğu sırada İsrail savaş uçaklarının hastaneyi vurduğunu ifade etti.

İSRAİL'İN HASTANE SALDIRISINDA BBC ŞÜPHESİ

İsrail'in bu katliamının arkasından ise işbirlikçi Batı medyası çıktı.

Terör devletinin zulmüne ve katliamlarına karşı üç maymunu oynayan Batı medyası bu kez İsrail'e hedef gösterdi.

İngiliz yayın kuruluşu BBC, dün "Hamas hastanelerin ve okulların altına tünel mi inşa ediyor?" başlığıyla bir haber yayınladı. Söz konusu haberiyle İsrail'e adeta “Orayı vur, tam orayı” diye koordinat veren ve suç ortağı haline gelen BBC, yüzlerce masumun kanını da eline bulaştırdı.

BBC'nin söz konusu haberiyle İsrail'e adeta “Orayı vur, tam orayı” diye hedef gösterdiğine yönelik yorumlar ortaya çıktı.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • ADALET 6 ay önce Şikayet Et
    Filistin halkı aralarında gezen abd ,ingiliz,fransız,alman kısaca AB ülkelerinin gazetecilerini tutuklayın demek ki ajanlık yapıyorlar yada bir kaza kurşununa denk gelebilir
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    hamas ve hizbıllah bu müslümanların intikamını almak boyunlarunın borcudur,ya şimdi ya hiç.
    Cevapla
  • Bora 6 ay önce Şikayet Et
    Adamlarin gazetecileride milliyetci kardesim bir yumruk oluyorlar bizimkiler kendi vatanlarini nasil karalasak ülkeyi nasil parcalasak devleti nasil zarara ugratsak uyan uyan uyan basak vatan baska hava denizimiz yok cahiller
    Cevapla
  • veli 6 ay önce Şikayet Et
    gazze de olanları biz görüyoruz ama avrupa amerika halkı göremiyor basın yahudilerin elinde
    Cevapla
  • harun 6 ay önce Şikayet Et
    basını kontrol eden o ülkeyi de kontrol eder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Miçotakis'e Hamas resti!
Kamuda tasarruf paketine ilk yorumlar! 'Bu sefer başka'