Dünyayı sarsan katliam saldırısı sonrası Mahmud Abbas'tan ilk açıklama!

Filistin Devlet Başkanı Abbas, İsrail'in Gazze'de hastaneye gerçekleştirdiği saldırı sonrası açıklama yaptı. Abbas, hastanelerin hedef alınmasını 'iğrenç bir savaş suçu' olarak niteledi. Abbas, "İsrail kırmızı çizgilerimizi geçti" dedi.

GİRİŞ 18.10.2023 07:04 GÜNCELLEME 18.10.2023 09:50
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Ürdün'de, ABD Başkanı Joe Biden'ın da katılması beklenen dörtlü zirve için Amman'da bulunan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısı sonrası Ramallah'a dönme kararı aldı.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail'in katliamına sert tepki gösterdi.

Son dakika: Almanya Başbakanı Scholz'dan İsrail katliamı sonrası skandal ötesi sözler!Son dakika: Almanya Başbakanı Scholz'dan İsrail katliamı sonrası skandal ötesi sözler!

Dünyayı sarsan katliam saldırısı sonrası Mahmud Abbas'tan ilk açıklama! Dünyayı sarsan katliam saldırısı sonrası Mahmud Abbas'tan ilk açıklama!

"HALKIMIZIN MÜLTECİ DURUMUNA DÜŞÜRÜLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ"

Mahmud Abbas şu ifadeleri kullandı:

"Bu saklanamayacak bir katliam, işgal güçleri tüm kırmızı çizgileri aştı. Düşmanlığın ilk gününden bugüne kadar haklarımızı savunduk. Ancak bu gece yaşanan facia halkımızın gençlerine karşı yapılan bu olaydan sonra vatan toprağına geri dönmeye karar verdim. Ürdün'de kardeşlerimizle anlaştık, Biden ile yapacağımız toplantıyı iptal ettik. Buradan herkese sesleniyorum. Birliğimizi koruyalım, hiçbir şekilde fitneye düşmeyelim, çünkü bundan hiçbirimiz fayda görmeyecek. Halkımızın korunmasını talep ediyoruz. Bugüne kadar bunu yapmadılar. ABD bunun başında geliyor. Halkımızın mülteci durumuna düşürülmesine izin vermeyeceğiz, halkımız kendi toprağında dimdik bir şekilde duracaktır, hiçbir yere gitmeyeceğiz. Gazze'deki sivillerin kan banyosundan kurtulmasını istiyoruz. Bu savaşın durdurulması için hiç kimseden"

Hastane saldırısının ardından skandal paylaşım! Resmen insanlıktan çıktılarHastane saldırısının ardından skandal paylaşım! Resmen insanlıktan çıktılar

İsrail Hükümeti'nden Gigi Hadid'e yanıt!İsrail Hükümeti'nden Gigi Hadid'e yanıt!

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 107
  • Reis 6 ay önce Şikayet Et
    Abd nin adamı
    Cevapla
  • memed 6 ay önce Şikayet Et
    Mahmut Abbas ALLAH c.c. seni kahretsin
    Cevapla
  • CAKMAKCI 6 ay önce Şikayet Et
    Bu herif de Yaser Arafat gibi yahudi ve coninin kuklası. Kaç gündür sesi çıkmıyordu, şimdi gaz almak için yalandan bişeyler söylüyor.
    Cevapla
  • dadas 6 ay önce Şikayet Et
    Defol git .
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    sende çizgin de yerin dibine batsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan, TFF ve Galatasaray'a çok ağır sözler!
İsrailli şebekeyi Adana polisi çökertti