Son dakika: Almanya Başbakanı Scholz'dan İsrail katliamı sonrası skandal ötesi sözler!

Almanya Başbakanı Scholz, Gazze'deki hastane saldırısı sonrası İsrail'e destek mesajı yayınladı. Scholz, yüzlerce masum sivilin İsrail güçleri tarafından öldürülmesine göz yumarak İsrail'in kendini savunma hakkını kullandığını ifade etti.

GİRİŞ 18.10.2023 07:33 GÜNCELLEME 18.10.2023 09:29
Bu Habere 246 Yorum Yapılmış

Sivillere yönelik katliamlarını sürdüren İsrail güçleri, Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesini bombaladı. Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Ashraf Al-Qudra yaptığı açıklamada, İsrail tarafından Baptist Hastanesi'ne düzenlenen hava saldırısında en az 500 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Dünyanın gözü önünde gerçekleştirilen korkunç katliama rağmen İsrail'e Batı'dan destek mesajları gelmeye devam etti.

Son dakika: Almanya Başbakanı Scholz'dan İsrail katliamı sonrası skandal ötesi sözler!Son dakika: Almanya Başbakanı Scholz'dan İsrail katliamı sonrası skandal ötesi sözler!

Dünyayı sarsan katliam saldırısı sonrası Mahmud Abbas'tan ilk açıklama! Dünyayı sarsan katliam saldırısı sonrası Mahmud Abbas'tan ilk açıklama!

OLAF SCHOLZ'DAN KATLİAMI MEŞRULAŞTIRMA ÇABASI: İSRAİL'İN KENDİNİ SAVUNMA HAKKI VAR

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, saldırının ardından sosyal medya hesabından İsrail'e destek mesajı yayımladı. Scholz mesajında, "İsrail'in kendini savunma hakkı vardır. Bir devletin vatandaşlarını koruma görevi vardır." ifadeleri ile sivil katliamını meşru göstermeye çalıştı.

İsrail Hükümeti'nden Gigi Hadid'e yanıt!İsrail Hükümeti'nden Gigi Hadid'e yanıt!

İsrail'in korkunç katliamının ardından İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ne açıklama yaptı?İsrail'in korkunç katliamının ardından İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ne açıklama yaptı?

SCHOLZ İSRAİL'İ ZİYARET ETİ

Öte yandan Scholz bugün, Hamas'ın saldırıları karşısında destek amacıyla İsrail'i ziyaret etti. Almanya hükümeti ve parlamentosunun İsrail'in yanında olduğunu belirten Scholz, "İsrail'de benim için şunu vurgulamak çok önemli. Alman tarihi ve Holokost tarihi, bize İsrail'in güvenliğini destekleme sorumluluğu yüklüyor." ifadesini kullandı.

Scholz, resmi ziyaretinin bitmesinin ardından Tel Aviv'deki Ben Gurion Uluslararası Havalimanı'ndan ayrılmak üzere uçağa bindiği sırada Hamas'ın roketli saldırı düzenlemesi nedeniyle sirenler çalınca uçağını tahliye etmek zorunda kaldı. Scholz yakındaki bir sığınağa giderken, uçakta bulunanlar ise yere yatıp sirenler bitene kadar yerde bekledi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 246
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Bu scholz bu yerde yatmaları siren çalması hepsi shovdu videoyu izledim tamımı gülüşüyorlardı.Bu haması terör olarak göstermekten başka hiç bir şey değildi meşru hakkı var demek için yapılmış bir şeytani şov.ALLAHsizleri kahr eylesin İNŞALLAH tez zamanda AMİN AMİN AMİN
    Cevapla
  • Muttaki 6 ay önce Şikayet Et
    Bunlardan anca kendilerinden birkaç kişi yaralanırsa veya ölürse o zaman ses çıkarır. Başka da bir şey beklenmez. ABD, Kanada, Avustralya, AB ülkeleri ve Büyük Britanya'dan değil 3 bin Filistinlinin öldürülmesi; 2 milyon nüfusun tamamı sürülse ve öldürülse İsrail'e yönelik kötü bir laf duyamazsınız! Yoksa para muslukları, nefesleri kesilir bunların. Siyonizme köle olmuşlar!
    Cevapla
  • fatin 6 ay önce Şikayet Et
    Siyonist kopeklerin diri diri yaktılar orda onların ateşinde ısındılar Hitler geberin kefereler
    Cevapla
  • dede korkut 6 ay önce Şikayet Et
    Ölüleri, yaralıları, çocukları, bebekleri bombalamanın hiçbir mazereti olamaz. Kaldı ki "kendini savunma" konumunda olan, 1947'den beri Filistin'dir. Bunu anlamanız için zekî olmanız da gerekmez, haritaya bakın yeter
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    İnşallah rabbim sizleri helak eder de bizde geberdi gitti kefereler deriz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin'in BM üyeliği onaylandı
Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü: Milyar dolarlık mesele