İsrail'in yalan terörü bitmek bilmiyor! Hamas'a 'tecavüz' iftirası ellerinde patladı

İsrailli meclis üyesi Orit Farkash Hacohen, Hamas savaşçılarının esir alınan bir kadına tecavüz etmek için ayırdıkları yalanını ortaya attı. Kısa sürede yalanı ortaya çıkan İsrailli vekil, paylaşımını silmek zorunda kaldı.

GİRİŞ 22.10.2023 20:46 GÜNCELLEME 23.10.2023 10:34
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Gazze’de bebek, çocuk, kadın, yaşlı, engelli demeden soykırım yapan işgalci İsrail, diğer taraftan yalan terörünü sürdürmeye devam ediyor.

İSRAİL MİLLETVEKİLİNDEN SKANDAL YALAN!

İsrailli meclis üyesi Orit Farkash Hacohen'in resmi X hesabı üzerinden dolaşıma soktuğu bir video sosyal medyada gündem oldu. Videonun bir grup Hamas üyesinin, İsrailli bir kadını esir aldığı anları gösterdiği öne sürüldü.

Hacohen, videodaki Hamas üyelerinden birinin "Hayır, hayır. Onu geri götürün. Onu tecavüz için kendimize ayıralım." dediği yalanını ortaya attı.

BBC, CNN, FOX, NYT gibi uluslararası haber kuruluşlarını etiketleyen İsrailli vekil, paylaşımına ayrıca "Paylaşın ki tüm dünya Hamas'ın ne tür barbar hayvanlar olduğunu görsün. Biz tam anlamıyla canavarlarla savaşıyoruz. Bir çeşit özgürlük savaşı." ifadelerini ekledi.

DDM YALANI ORTAYA ÇIKARDI!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DDM), yaklaşık 180 bin kişi tarafından görüntülenen ve onlarca kez paylaşılan içeriğin yalan olduğunu ortaya çıkardı.

Görüntüleri inceleyen DDM, İngilizce ve İbranice altyazıların gerçeği yansıtmadığını ve Kassam savaşçısının “O kadın, onu bırakın. Geldiğin yere dön” ifadesini kullandığı tespit edildi.  

YALANI ORTAYA ÇIKAN İSRAİLLİ VEKİL PAYLAŞIMI SİLDİ AMA..

Anadolu Ajansı Teyit Hattı, İsrailli vekilin yalan paylaşımını kaldırdığını açıkladı. Ancak sosyal medyaya servis edilen yalan paylaşımın İsrail yanlısı trol hesaplar tarafından yayıldığına dikkat çekildi. 

KAYNAK: HABER7, AA TEYİT HATTI
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 61
  • 61osmanli 6 ay önce Şikayet Et
    Bu yalancı Siyonistler çimizde de var Akşam sabah yalan
    Cevapla
  • Mehmet 6 ay önce Şikayet Et
    Israilogullari değil bunlar. 4 semavi dine samimiyet ile inanan hiçbir Allah kulu bu katliamı bu zulmü yapmaz. Bu siyonizmin ve ebu cehilin zurriyetinin devamı olan zümre.
    Cevapla
  • Feraset 6 ay önce Şikayet Et
    Şeytanların doğruları, yalanlarıdır.
    Cevapla
  • mahmut 6 ay önce Şikayet Et
    çamur at izi kalsın.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Ayıdan post lanetlenmiş yahudi kavminden dost olmaz.Rabbimiz kuranı keri de yahudilerin lanetlendipini yazıyor,onların çok korkak olduğunu yazıyor,biz biraz filistin kadar cesur olsak bunları yeryüzünden siler atarız,inşaallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi resmen başladı! İşte alınan tedbirler...
Şenol Güneş'i resmen duyurdular! İmza an meselesi