İsrail'in 'yalan terörü' durmak bilmiyor! DDM bir yalanı daha çürüttü

İsrail tarafından katledilen çoğu çocuk ve kadın olan Filistililerin naaşları üzerinden kara propaganda yapan İsrailli siyonist gazeteci Edi Cohen'in yalanı, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından çürütüldü.

İsrail'in 'yalan terörü' durmak bilmiyor! DDM bir yalanı daha çürüttü
İsrail'in 'yalan terörü' durmak bilmiyor! DDM bir yalanı daha çürüttü
GİRİŞ 27.11.2023 20:46 GÜNCELLEME 27.11.2023 20:51
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Gazze'de soykırım yapan işgalci İsrail, 7 Ekim’den bu yana yüzlerce yalanı sosyal medya mecralarında servis etmeye devam ediyor. Filistinlilere yönelik dezenformasyon üretmeyi sürdüren Siyonistler, hiç durmaksızın yeni yalanları sosyal medyadan yayınlamaya devam ediyor. Ancak siyonistlerin yalanları, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin ciddi çalışmaları tarafından bertaraf ediliyor.

KADIN VE ÇOCUK ŞEHİTLERİN NAAŞLARI ÜZERİNDEN YALAN

İsrailli siyonist gazeteci Edi Cohen, sosyal medyadan yeni bir yalan ortaya attı. Cohen, yaptığı paylaşımda, çoğunluğu kadın ve çocuk şehitlerden oluşan Filistinlilerin naaşlarının “Seçkin Hamas savaşçıları”na ait olduğu iddiasında bulundu.

DMM YALANI AÇIĞA ÇIKARDI

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), siyonist Edi Cohen'in paylaştığı toplu mezar fotoğrafının yalan olduğunu tespit etti.

DMM’den yapılan açıklamada, işgalci İsrail tarafından Gazze Şeridi'nde bombalanan sivil yerleşim alanlarında yaralanan veya hayatını kaybeden Filistinlilerin Şifa Hastanesi'ne taşındığı belirtildi. Söz konusu fotoğraftaki 110 cenazenin Han Yunus'ta toplu mezara defnedilen şehitlerin olduğunu ifade eden DMM, toplu defin görüntülerinin 22 Kasım'da Al Jazeera tarafından servis edildiği kaydetti.

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 10
  • CİMER'e: 5 ay önce Şikayet Et
    Paralelle ilgili olarak CİMER'e yapılan ihbarları okumak değil mi CİMER'in işi? İlgisiz kişiler, yazılanlara ilgisiz şeyler yazıyor, "cevap verildi" denerek konu kapatılıyor. Bir de altına not düşüyorlar: "hukuki sorumluluk cevap veren kuruma ait" diye. Bakalım seneler sonra millet gerçekleri öğrenirse, bunların sorumluluğundan kim kurtulabilecek?
    Cevapla
  • Ankara Davut 5 ay önce Şikayet Et
    Allah bir bir yalanlarını açığa çıkarıyor. Yalanda chp ye tiyatroda ip ye benzemiyor mu?
    Cevapla
  • vatansever 5 ay önce Şikayet Et
    yalan bunların genlerinde var ..yalan bunların ata sporu..aynı chp gibi..
    Cevapla
  • Müslüman 5 ay önce Şikayet Et
    Kurtuluş İSLAMDA
    Cevapla
  • Alim 5 ay önce Şikayet Et
    madem sizde, ALLAHA inanıyorsanız, neden bebek çocuk ve masum insan katlediyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan imzaladı! 28 Şubat Davası sanıklarına af getirildi
İsrail'den Türkiye'ye misilleme: Erdoğan'ın görev süresi dolana kadar...