Çakarlı aracı sivil diye paylaştılar! Kara propagandaya Akşener'in gazetesi de dahil oldu

Gazze soykırım uygulayan İsrail medyası, yalan terörüne de devam ediyor. Sderot'ta 7 Ekim'de baskın yapan Filistinli direnişçilerin çakarlı polis aracını sivil diye paylaştı. Görüntüyü haberleştiren Yeni Çağ da kara propagandaya alet oldu.

GİRİŞ 01.11.2023 18:41 GÜNCELLEME 01.11.2023 18:43
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

İşgalci Siyonist İsrail, yalan terörüyle Hamas’a yönelik algı operasyonlarına devam ederken bazı Türk medya kuruluşları da bu kara propagandaya alet oluyor.

ÇAKARLI POLİS ARACINI ‘SİVİL’ DİYE PAYLAŞTILAR

7 Ekim’de Aksa Tufanı operasyonu başlatan Kassam Tugayları, Sderot şehrinde işgalci İsrail’in karakollarını bastı. Filistinli direnişçiler, İsrail askerleriyle çatışarak karakolları ele geçirdi.

Sderot’taki bir görüntüyü paylaşan İsrail medyasının, "Hamas’ın sivillere saldırdığı" yalanını öne sürdü. Ancak söz konusu aracın sivil olmadığı ve ön camda çakarlarının bulunduğu, sürücünün aracı direnişçilerin üzerine doğru sürdüğü görüldü.

YENİ ÇAĞ DA KARA PROPAGANDAYA DAHİL OLDU

İşgalcilerin servis ettiği görüntüleri kullanan İYİ Parti yanlısı Yeni Çağ gazetesi, "Hamas'ın sivilleri öldürdüğü yeni görüntüler ortaya çıktı" başlığıyla görüntüleri haberleştirdi. Haberde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Hamas terör örgütü değildir" sözlerine de atıfta bulunulduğu görüldü.

______________

İSRAİL’İN YALAN TERÖRÜ

Aksa Tufanı Harekatı'nın başlamasının ardından Gazze'de soykırım yapan İsrail, Kassam Tugayları'na yönelik yalan terörünü de durmaksızın sürdürüyor. Ancak Hamas'a "Kadına tecavüz ettiler", "40 bebeğin başını kestiler", "Sivilleri katlettiler" gibi iftiralar atan İsrail'in yalanları tek tek çürütüldü.

İsrail'in yalan terörü bitmek bilmiyor! Hamas'a 'tecavüz' iftirası ellerinde patladıİsrail'in yalan terörü bitmek bilmiyor! Hamas'a 'tecavüz' iftirası ellerinde patladı

Yalan terörü tam gaz! İsrail'in 'kanıt' diye paylaştığı videonun aslı ortaya çıktıYalan terörü tam gaz! İsrail'in 'kanıt' diye paylaştığı videonun aslı ortaya çıktı

İsrail'in yalanı çöktü! İşte hastane saldırısının perde arkasıİsrail'in yalanı çöktü! İşte hastane saldırısının perde arkası

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 80
  • Mustafa Akın 6 ay önce Şikayet Et
    Ulan "sivil" olsa ne olur. 7 sinden 70 ine hepsi silahlı asker onların. 5 yaşında atış talimlerine başlıyorlar. Arayın internette.
    Cevapla
  • Yörükoğlu 6 ay önce Şikayet Et
    6+1 masaya dikkat onlar 14 mayısı kazansaydı İsrail zaten emeline ulaşacaktı.Şimdi PKK da dadıl Hamas terör örgütü diyenler diyet ödüyor.
    Cevapla
  • kader 6 ay önce Şikayet Et
    Bir yerlerden emir almışlardır hepsi katil sürüsü israil bir gün yok olacaksınız
    Cevapla
  • recep 6 ay önce Şikayet Et
    roket dikkat edilirse başak yerden geldiğide anlaşılıyor. askerin rpg den çıkmıyor gibi duruyor.
    Cevapla
  • Vejdo 6 ay önce Şikayet Et
    İsrail'in yıllardır yaptığı zulmü görmüyorlar Ama sen aptığı Acaba o da şüpheli yani 1400 İsrail öldü dedi ya bence şüpheli yani yalan söylüyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye'ye övgü: Merkez Bankası doğru yolda
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı