İsrail'den Gazze'ye gece baskını: İşte saldırıdan görüntüler

İsrail ordusu, gece abluka altındaki Gazze Şeridi'nin kuzeyine tanklarla "nokta operasyonu" düzenledikten sonra askerlerinin İsrail topraklarına geri döndüğünü bildirdi.

GİRİŞ 26.10.2023 10:30 GÜNCELLEME 26.10.2023 13:45
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, İsrail güçlerinin saldırıların sonraki aşamalarına (kara harekatı) hazırlık olarak, Gazze'nin kuzeyinde faaliyet yürüttüğü ifade edildi.

Açıklamada, İsrail tanklarının Gazze'nin kuzeyinde Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait çok sayıda hedefi vurduğu belirtildi. Askerlerin daha sonra bölgeden ayrılarak İsrail topraklarına geri döndüğü kaydedildi.

Ordunun paylaştığı görüntüde, tankların buldozerler eşliğinde Gazze sınırındaki İsrail'in inşa ettiği tellerden karşı tarafa geçtiği ve Gazze'nin kuzeyindeki kenar mahallelerde bazı binaları vurduğu görülüyor.

Geçmişte de askerlerin Gazze'ye geçtiği benzer saldırılar yaşanmıştı. Son operasyonu alışılmadık kılan şey ise tankların ilk kez dahil olması.

İsrail'e dünyadan bir tepki daha: Bu bir savaş değil soykırım!İsrail'e dünyadan bir tepki daha: Bu bir savaş değil soykırım!

BM'de İsrail'le ilgili çarpıcı rapor! Teröristler de aynısını yapıyorBM'de İsrail'le ilgili çarpıcı rapor! Teröristler de aynısını yapıyor

Ortadoğu barut fıçısı! Orduyu İsrail sınırına yığdılar...Ortadoğu barut fıçısı! Orduyu İsrail sınırına yığdılar...

KAYNAK: AA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 132
  • Kırkdokuzelli 6 ay önce Şikayet Et
    Yahudide cesaretmi? Haahaha sesli çok güldüm ödelek yahudide cesaret onlarda yalnız çocuk yaşlı kadın ve silahsız insanlara karşı üstün cesaretleri vardır.
    Cevapla
  • Recep 6 ay önce Şikayet Et
    yikilmis binalarin etrafinda dolanip geri gitmisler hikaye yürek ister
    Cevapla
  • SEDAT 6 ay önce Şikayet Et
    yalan dolan bunların dedıklerıne ınanmayın allah bılır hangı goruntulerı paylasıyorlar
    Cevapla
  • mehmet 6 ay önce Şikayet Et
    Çarşamba günü bildiri yapıldı o planlar suya çoktan düştü
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Ne bu şimdi. Bir delikten içeriye 10 15 demir yığını ile girip bombalanmış yerleri yeniden bombalamak operasyon mu oluyor. Daha nereye kadar dayanacaksın israil oluk oluk para gidiyor. bunun bir geri dönüşü olacaktır elbet. Sen ve senin destekçilerin nereye kadar dayanacak. Müslümanları öldürmekle bitmez. Bir karşına Rabbimin orduları dikilir ve topu tüfeği bırakıp kaçarsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası'nın yılsonu enflasyon tahminini açıkladı
İmamoğlu’nun akraba torpilleri ifşa oldu, Özgür Özel topa girdi: Taviz yok!