Elon Musk'tan ABD yönetimini çıldırtacak paylaşım
SpaceX, Tesla ve X'in sahibi milyarder iş insanı Elon Musk, X'ten yaptığı paylaşımda, "İran savaş istiyor. Bakın, ülkelerini bizim askeri üslerimize ne kadar yaklaştırmışlar." ifadelerinin yer aldığı ironik bir görsel yayınladı.
SpaceX, Tesla ve X'in sahibi milyarder iş insanı Elon Musk, sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda, "İran savaş istiyor. Bakın, ülkelerini bizim askeri üslerimize ne kadar yaklaştırmışlar." ifadelerinin yer aldığı bir görsel yayınladı. Musk altıntılayarak paylaştığı metninde "Irony"ye atfen "Irany" diyor.
Oh the Irany … pic.twitter.com/a1x9hFgJ0Y
— Elon Musk (@elonmusk) October 28, 2023
ABD'nin Orta Doğu'daki üslerine gönderme yapan Musk'ın bu ironik paylaşımı, kısa sürede milyonlarca görüntülenme alırken, gönderinin altına Gazze'deki İsrail katliamına dair binlerce mesaj geldi.

GAZZE'YE İNTERNET DESTEĞİ
İsrail bombardımanıyla iletişim ağları da ciddi hasar görerek koptu. Sosyal medya üzerinden Musk'a "Starlink'i gönder." çağrısı gelmişti. Bu çağrılara kayıtsız kalmayan Musk, Starlink uydularının Gazze'deki uluslararası kabul görmüş yardım kuruluşlarına internet bağlantısı sağlayacağını söyledi.
Starlink will support connectivity to internationally recognized aid organizations in Gaza.
— Elon Musk (@elonmusk) October 28, 2023
[ComStar]
-
Cafer 2 yıl önce Şikayet EtOrtadoğunun aslanı İranBeğen Toplam 3 beğeni
-
Ozamanabi 2 yıl önce Şikayet EtOrtaduğunun karıştırıcı mikseri demek daha doğrusuBeğen Toplam 5 beğeni
-
Cüneyd 2 yıl önce Şikayet EtOrtadoğu, İran gibi kukla aslanlarla dolu. Tek farkları renkleri.Beğen Toplam 12 beğeni
-
Ömer 2 yıl önce Şikayet EtElon Musk, "cambaza bak"ı oynuyor. Gerçekte; Suriye, Irak, Lübnan ve Yemen deyim yerindeyse İran'a teslim edilmiştir. İran haritası gösterilip, algı yapılıyor. Arka planda Gazze yakılıyor, yıkılıyor; asıl hedef son tahlilde Türkiyemiz.Beğen Toplam 10 beğeni