Elon Musk'tan ABD yönetimini çıldırtacak paylaşım

SpaceX, Tesla ve X'in sahibi milyarder iş insanı Elon Musk, X'ten yaptığı paylaşımda, "İran savaş istiyor. Bakın, ülkelerini bizim askeri üslerimize ne kadar yaklaştırmışlar." ifadelerinin yer aldığı ironik bir görsel yayınladı.

GİRİŞ 28.10.2023 13:10 GÜNCELLEME 28.10.2023 15:11
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

SpaceX, Tesla ve X'in sahibi milyarder iş insanı Elon Musk, sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda, "İran savaş istiyor. Bakın, ülkelerini bizim askeri üslerimize ne kadar yaklaştırmışlar." ifadelerinin yer aldığı bir görsel yayınladı. Musk altıntılayarak paylaştığı metninde "Irony"ye atfen "Irany" diyor.

ABD'nin Orta Doğu'daki üslerine gönderme yapan Musk'ın bu ironik paylaşımı, kısa sürede milyonlarca görüntülenme alırken, gönderinin altına Gazze'deki İsrail katliamına dair binlerce mesaj geldi.

GAZZE'YE İNTERNET DESTEĞİ

İsrail bombardımanıyla iletişim ağları da ciddi hasar görerek koptu. Sosyal medya üzerinden Musk'a "Starlink'i gönder." çağrısı gelmişti. Bu çağrılara kayıtsız kalmayan Musk, Starlink uydularının Gazze'deki uluslararası kabul görmüş yardım kuruluşlarına internet bağlantısı sağlayacağını söyledi.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 99
  • Cafer 6 ay önce Şikayet Et
    Ortadoğunun aslanı İran
    Cevapla
  • Ozamanabi 6 ay önce Şikayet Et
    Ortaduğunun karıştırıcı mikseri demek daha doğrusu
    Cevapla
  • Cüneyd 6 ay önce Şikayet Et
    Ortadoğu, İran gibi kukla aslanlarla dolu. Tek farkları renkleri.
    Cevapla
  • Ömer 6 ay önce Şikayet Et
    Elon Musk, "cambaza bak"ı oynuyor. Gerçekte; Suriye, Irak, Lübnan ve Yemen deyim yerindeyse İran'a teslim edilmiştir. İran haritası gösterilip, algı yapılıyor. Arka planda Gazze yakılıyor, yıkılıyor; asıl hedef son tahlilde Türkiyemiz.
    Cevapla
  • Cafer 6 ay önce Şikayet Et
    Hepiniz Yahudi uşağısınız siz ancak israile hizmet edersiniz
    Cevapla
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    sen önce incirligi kapat sonra konuş abd uşağı kim gorursun ozman !
    Cevapla
  • PERS OYUNLARI 6 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'nin sağı-solu, kuzeyi-güneyi her tarafında üsler var. O kadar ki içinde dahi. Şu anki fars/pers rejimini kuran batılılardır, birbirlerinin ayaklarına basmazlar. Türkiye'nin her daim teyakkuzda olması elzemdir.
    Cevapla
  • 12345 6 ay önce Şikayet Et
    yorumları okudum utandım sizlerden . adam amerikan yönetimini suçluyor bunu bile anlayamayacak aşırı seviyede düşük bir takipçi kitlesi var bu sitenin malesef . işte neden ülkece israile amerikaya hiçbirşey yapamadığımızın kanıtı burada bile bulabilrsiniz . okuduğunu bile anlayamayan bir halk nasıl batıdan güçlü olsun ki .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sokak köpeklerini site dışına çıkaranlara ceza verilmişti, Vali Gül iptal etti
Ateşkesi çıkmaza sokan İsrail'den katliam kararı