Hindistan 2 yolcu treni çarpıştı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Hindistan'da iki yolcu treninin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre, 6 kişi hayatını kaybetti, yaklaşık 40 kişi de yaralandı. Yetkililer, kaza bölgesinde yapılan arama-kurtarma çalışmaları sonucu herkesin kurtarıldığını belirtti.

Hindistan 2 yolcu treni çarpıştı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Hindistan 2 yolcu treni çarpıştı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
GİRİŞ 29.10.2023 20:49 GÜNCELLEME 29.10.2023 22:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hindistan’ın Andhra Pradesh eyaletinde Vishakhapatnam-Palasa yolcu treni, Visakhapatnam-Ragada yolcu trenine arkadan çarptı. Kazada, 4 vagon raydan çıkarken, sonucu ilk belirlemelere göre, 10 kişi hayatını kaybetti, 27 kişi de yaralandı.

Yetkililer, Andra Pradeş eyaletinin Vizianagaram bölgesi yakınlarında, bir yolcu treninin raylarda duran başka bir yolcu trenine çarptığını bildirdi.

Üç vagonun raydan çıktığı kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi yaşamını yitirdi, 40 kişi de yaralandı.

KAZANIN NEDENİ "İNSAN HATASI"

ANI News'ün haberine göre, Demir Yolu Bakanı Ashwini Vaishnaw, kaza ile ilgili arama kurtarma çalışmalarının başladığını, herkesin kurtarıldığını belirterek, durumun "kontrol atında olduğunu" kaydetti.

Yetkililer, ön soruşturma kapsamında kazanın insan hatası nedeniyle meydana geldiğini belirtti.

Dünyanın dördüncü büyük tren ağına sahip olan Hindistan’da, Orissa eyaletine bağlı Balasore'da 2 Haziran’da 2 yolcu treni ile 1 yük treninin karıştığı kazada, 292 kişi hayatını kaybetmiş, 3 demiryolu çalışanı polis tarafından tutuklanmıştı.

KAYNAK: AA, İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • EYLÜL 5 ay önce Şikayet Et
    Az ölmüş
    Cevapla
  • Tual 5 ay önce Şikayet Et
    Bunlar İsrail'i kınaması gerekirken haması kınadılar
    Cevapla
  • talihli talihsiz 5 ay önce Şikayet Et
    bunlarda nüfusun azalması için habire tren kazası meydana getiriyorlar?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı