Sadakataşı Gazze’ye yardımlarını sürdürüyor

İsrail’in sistematik katliamlar gerçekleştirdiği Gazze’ye Sadakataşı Derneği, yardım ulaştırmaya devam ediyor. Dernek insani yardım çalışmaları kapsamında Han Yunus’ta 2 bin kişiye sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirdi.

Sadakataşı Gazze’ye yardımlarını sürdürüyor
Sadakataşı Gazze’ye yardımlarını sürdürüyor
GİRİŞ 30.10.2023 16:59 GÜNCELLEME 30.10.2023 16:59

Abluka altında olan Gazze’ye İsrail’in 7 Ekim’den itibaren başlattığı saldırılar nedeniyle bölgede yaşam durdu. Evlerin, ibadethane, okul ve hastanelerin bombalandığı Gazze’de Sadakataşı Filistinlilere düzenli olarak gıda kolisi, su ve sıcak yemek dağıtımları gerçekleştiriyor.

GAZZE’YE İNSANİ YARDIM

İsrail’in Gazze’nin kuzeyine gerçekleştirdiği operasyonlar nedeniyle yüzbinlerce insan Han Yunus’a göç etmiş durumda. Bölgede zor şartlar altında yaşamlarını sürdüren 2 bin Filistinliye Sadakataşı tarafından sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirildi.

"GAZZE’YE YARDIMLARIMIZ SÜRECEK"

Sadakataşı Derneği Genel Başkanı Kemal Özdal yardımlar sonrasında yapmış olduğu açıklamada ‘‘İsrail’in sivilleri bombaladığı Gazze’de 2,5 milyon insan acil yardım bekliyor. Sadakataşı Derneği olarak, Gazze halkına yardım ulaştırmak için olayların yaşandığı ilk günden itibaren çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bölgede bulunan gönüllülerimiz aracılığıyla düzenli olarak gıda, sıcak yemek ve su dağıtımları gerçekleştiriyoruz. Bugünde Han Yunus’ta 2 bin kişiye sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirdik. Gazze’ye yardımlarımız kesintisiz olarak sürecek.’’ İfadelerini kullandı.

Gazze’ye destek olabilmek için;

Gazze’ye yardımlarınızı ulaştırabilmek için 0216 614 04 61 numaralı dernek telefonundan yetkililere ulaşabilir, www.sadakatasi.org.tr web adresinden banka hesap numaralarına ulaşabilirsiniz. Ayrıca GAZZE yazıp 2989’a mesaj atarak 10 TL bağışta bulunabilirsiniz.

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Birinci Dünya Savaşı'nda kaç kişi hayatını kaybetti? İşte yayınlanan rakamlar...
Ferdi ve Barış Alper'in peşindeki takımlar ortaya çıktı!