ABD Başkanı Biden'dan son dakika İsrail ve Gazze açıklaması: Artık çok yakın!

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze'de esir takası anlaşmasına artık çok yakın olduklarını kaydederek, "Esirlerden bazılarını çok yakında eve getirebiliriz." dedi.

ABD Başkanı Biden'dan son dakika İsrail ve Gazze açıklaması: Artık çok yakın!
ABD Başkanı Biden'dan son dakika İsrail ve Gazze açıklaması: Artık çok yakın!
GİRİŞ 21.11.2023 20:54 GÜNCELLEME 21.11.2023 23:06
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Son dakika ABD haberleri: İsrail'in, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'de yeniden başlattığı katliam saldırıları sürerken, ABD'den yeni bir esir takası açıklaması geldi.

'ARTIK ÇOK YAKINIZ, ESİRLERDEN BAZILARINI ÇOK YAKINDA EVE GETİREBİLİRİZ'

Beyaz Saray'da düzenlenen toplantıda konuşan Biden,  Gazze'deki esirlere de değinen Biden, haftalardır bu konuda yoğun şekilde çalıştıklarını dile getirdi.

Biden, bu kapsamda kısa süre önce İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile görüştüğünü aktardı. Ekibinin bölgede "mekik dokuduğunu" ifade eden Biden, esir anlaşmasına ilişkin "Artık çok yakınız. Esirlerden bazılarını çok yakında eve getirebiliriz." diye konuştu.

Biden, daha fazla detaya girmek istemediğini belirterek, henüz sürecin tamamlanmadığına işaret etti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Kstmn37 5 ay önce Şikayet Et
    Adi bunak ölen çocuklar kadınlar yaşlılar bunların suçu günahı neydi daha kaç kişi ölmesi lazım katil sürüleri
    Cevapla
  • yavuz 5 ay önce Şikayet Et
    Biden denilen bunak, Sayenizde esirlerin gidecek evi yok.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 5 ay önce Şikayet Et
    Onca İsrailli ve ABD'li esirlerin, İsrail hapishanelerindeki Filistinliler ile takas edilmesine karşılık "4 gün silahların" susması ne kadar mantıki acaba?? İsrail ben Gazzeyi dümdüz edeceğim fikrinden vazgeçmedi ki???
    Cevapla
  • Osmanlı 5 ay önce Şikayet Et
    Ölü olarakmi hahah
    Cevapla
  • KARDAN ADAM 5 ay önce Şikayet Et
    EĞER ESİR TAKASI GERÇEKLEŞİRSE İTRAİL ve MAŞA ABD BU SAVAŞI KAZANANI HAMAS EBU UBEYDE OLUR ...! ALLAH cc SİZLERİ DAHA REZİL RUSVA ETSİN İNŞALLAH..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'da 175 milyon TL dolandırdı, Türkiye'de lüks içinde yaşıyor
Devletimizin Kuzey Siyaseti İlham Alınan Kavrama Dair