Havada dehşet anları: Uçak alev aldı

ABD'de Atlas Air'e ait Boeing 747-8 tipi kargo uçağı, kalkıştan kısa bir süre sonra motor arızası nedeniyle alev aldı. Uçak, kalktığı Miami Uluslararası Havalimanı'na acil iniş yaparken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

GİRİŞ 19.01.2024 17:13 GÜNCELLEME 19.01.2024 17:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD'de Atlas Air'e ait kargo uçağı, kalkıştan kısa bir süre sonra meydana gelen motor arızası nedeniyle havada alev aldı.

Uçak, havada yaşanan panik anlarının ardından Miami Uluslararası Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Atlas Air'den yapılan açıklamada, "Mürettebat standart prosedürü başarıyla yerine getirerek havalimanına güvenle geri döndü." denildi.

Miami Uluslararası Havaalanı yetkilileri, inişten hemen sonra İtfaiye Teşkilatı'nın uçağa müdahale ettiğini ve herhangi bir yaralanma yaşanmadığını açıkladı.

Sosyal medyada olaya dair yayınlanan görüntüde, uçağın sol tarafında alevlerin yükseldiği görüldü.

KAYNAK: İHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 2
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Thy ne bekliyor bunları iade etmek için
    Cevapla
  • Cenk 3 ay önce Şikayet Et
    Bu abd liler okuyan birisi mi var patlama olur ölü olmaz 50 araç birbirine girer ölen olmaz uçak alev alır ölen hatta yaralı bile olmaz... hahhaa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti