ABD'de karlı havada iniş yapan uçak pistte kaydı

ABD'nin New York eyaletindeki Frederick Douglass-Greater Rochester Uluslararası Havalimanına iniş yapan bir uçak, karlı hava nedeniyle pistte kaydı.

ABD'de karlı havada iniş yapan uçak pistte kaydı
ABD'de karlı havada iniş yapan uçak pistte kaydı
GİRİŞ 19.01.2024 19:59 GÜNCELLEME 20.01.2024 10:51

New York Post'un haberine göre, Philadelphia'dan kalkan "American Airlines" havayolu şirketine ait Embraer E145 model uçak, New York'taki havalimanına yaklaşık 1 saat rötarlı iniş yaptı.

Hava yolu şirketinden bir sözcü, bölgede karlı havanın etkili olması nedeniyle pistte ilerleyen uçağın pistin dışındaki karla kaplı toprak alana kaydığını belirtti.

Acil durum ekiplerinin, uçakla ilgilendiği ve uçakta bulunan 53 kişinin itfaiye ekiplerince tahliye edildiği kaydedildi.

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...