Lufthansa'da tüyler ürperten ölüm! Yolcu uçakta yaşamını yitirdi

Almanya hava yolu şirketi Lufthansa'nın Bangkok-Münih seferini yapan uçakta bulunan ve ağzından ve burnundan "litrelerce kan" geldiği belirtilen bir Alman vatandaşı uçakta hayatını kaybetti. Uçak olay sonrası Bangkok'a döndü.

Lufthansa'da tüyler ürperten ölüm! Yolcu uçakta yaşamını yitirdi
Lufthansa'da tüyler ürperten ölüm! Yolcu uçakta yaşamını yitirdi
GİRİŞ 11.02.2024 23:05 GÜNCELLEME 11.02.2024 23:06
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

İngiliz Sky News kanalının haberine göre, görgü tanıkları, Lufthansa'nın Tayland'ın başkenti Bangkok'tan Almanya'nın Münih kentine giden uçağında Alman vatandaşı olduğunu söyleyen 63 yaşındaki adamın öksürdüğünü ve ağzından ve burnundan çok fazla kan geldiğini aktardı.

Görgü tanıkları, adamın eşiyle birlikte uçağa bindiği sırada oldukça hasta göründüğünü, çok terlediğini ve nefes almakta güçlük çektiğini kaydetti.

YOLCUDAN "LİTRELERCE KAN" AKTI

Yolculardan Martin Missfelder, olayın ardından basına yaptığı açıklamada, adamın durumunun uçağın kalkmasından kısa süre sonra hızla kötüleşmeye başladığını ve ağzından ve burnundan "litrelerce kan" geldiğini anlattı.

Lufthansa sözcülüğünden yapılan açıklamada, "Uçakta bulunan bir doktor tarafından acil ve kapsamlı ilk yardım önlemleri alınmasına rağmen yolcu uçuş sırasında hayatını kaybetti." ifadesi kullanıldı.

Öte yandan söz konusu uçak, olayın ardından 12 saat sürmesi beklenen yolculuğun henüz 2. saati dolmadan tekrar Bangkok'a döndü.

KAYNAK: AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Sinan 2 ay önce Şikayet Et
    Bu siteyi hep doktorlar takip ediyor heralde. Maşallah döktürmüşler!.
    Cevapla
  • OSMANOGLU 2 ay önce Şikayet Et
    Azrail ordu kistirmis, görevini tamamlamıştır nokta!
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Maşallah herkes doktor olmuş tıbbi okumaya gerek yok
    Cevapla
  • Erol 2 ay önce Şikayet Et
    Yüksek tansiyon'da aşırı burun kanaması olabilir. Yüksek tansiyona bağlı olarak Beyin kanaması geçirmiş olabilir.
    Cevapla
  • Bekri 2 ay önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bende de. Öyle bir problem olmuştu. Tansıyon basınç burun boşluğunda damar çatlaması nedeniyle kan akıyor. Basınç olduğu için damar kaynak yapamıyor kendi kendine. Benim burnumdan ve ağzımdan akan kanı 1 hafta da durdurabildiler. tansıyon ayarlama kadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin