İsrail Genelkurmay Başkanı ilan etti: Başarısız olduk!

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, İsrail ordusunun 7 Ekim 2023'teki olaylara yönelik başarısız kaldığını ve bu noktada sorumluluğu kabul ettiğini bildirdi.

GİRİŞ 18.03.2024 03:01 GÜNCELLEME 18.03.2024 09:18
Bu Habere 189 Yorum Yapılmış

Son dakika İsrail haberleri: İsrail Genelkurmay Başkanı Halevi, 7 Ekim'de yaşanan olaylarla ilgili yazılı bir açıklama yaparak itirafta bulundu.

İsrail Genelkurmay Başkanı ilan etti: Başarısız olduk!

'BAŞARISIZ OLDUK, SORUMLULUĞUMUZU KABUL EDİYORUZ'

Halevi, "7 Ekim'de başarısız olduk ve bundan sonra olanların ve olacakların sorumluluğunu kabul ediyoruz.” ifadesini kullandı.

Halevi, İsrail halkının güvenliğini sağlamanın uzun zaman alacağına dikkati çekerek, "Savaşın hedeflerine ulaşana kadar daha gidecek çok yolumuz var.” değerlendirmesinde bulundu.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin güneyindeki saldırılarında çok sayıda Hamas komutanını öldürdüğünü ya da esir aldığını iddia eden Halevi, şunları kaydetti:

"Ordu, diğer bölgelere saldırı düzenlemeye hazırlanıyor, zamanlaması ve koşulları konusunda siyasi düzeyde karar vereceğiz."

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 189
  • Ziyaretçi 1 ay önce Şikayet Et
    Katil it sürüsü geberin
    Cevapla
  • Hko 1 ay önce Şikayet Et
    Bir tek katil rezil var o da 2 milyar yalancı müslümandır
    Cevapla
  • Aptalmiyiz biz 1 ay önce Şikayet Et
    Yahu 1.8 milyar muslumanla dalga geciyorlar yahu sehit ettiniz filistinli 32.000.Bin alt yapi milyarlarca dolar hala aklimizla dalga geciyorlar.Saskin Tilki gibiler katiller
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Sonları yakın
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Katil Rezil İsrail.Katil Rezil abd.Katil Rezil Avrupa,İngiltere.Beş para etmez Bir Leşmiş İlletler.Beş para etmez nato.Dünya gazzede Filistin'de sınıfta kaldı.Arap ülkeleri fos çıktı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin'den açıklama! Üniversite sınavlarında yeni dönem
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?