Rusya'dan nükleer tehdit: Paris'i vurmak iki dakika

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in müttefiki olarak bilinen Duma'nın Başkan Yardımcısı Pyotr Tolstoy, Rusya'dan fırlatılacak füzenin Fransa'ya ulaşma süresini hesapladı.

GİRİŞ 22.03.2024 13:33 GÜNCELLEME 22.03.2024 14:29
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in müttefiki Pyotr Tolstoy, Ukrayna'ya asker konuşlandırma hesapları yapan Fransa'yı nükleer saldırıyla tehdit etti.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Ukrayna'ya NATO askerleri konuşlandırabileceklerini söylerken, bu öneri geniş ölçekte tepki gördü.

Rus parlamentosunun alt kanadı Duma'nın Başkan Yardımcısı Tolstoy, Fransız birliklerinin Ukrayna'da yer alması durumunda, Paris'e nükleer bomba atma olasılığını gündeme getirdi.

Fransız kanalı BFM TV'ye verdiği röportajda Tolstoy, Rusya'nın Paris'e nükleer saldırı olasılığını hesapladığını doğruladı.

Tolstoy, Rusya'dan atılan bir füzenin Fransa'nın başkentine "iki dakikadan biraz daha uzun bir sürede" ulaşabileceği tahmininde bulundu.

"Rusya için tarihsel olarak önemli olan, ülkenin güvenliğinin sağlanmasıdır." diyen Tolstoy, "Fransa dahil NATO ülkeleri, Rusya sınırlarının çevresine füze yerleştiriyor." ifadesini kullandı.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel ​Macron son haftalarda, Rusya'ya Ukrayna'da karşı koymak için Batı'nın asker yollamayı düşünmesi gerektiğini söylüyor. Avrupa ülkeleri ise, Macron'a karşı çıkıyor.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 11
  • Morelli 1 ay önce Şikayet Et
    Avrupanin savasacak ruhu yok ancak ikinci ulkeyi kiralik olarak kullaniyorlar almanyanin topu silahi calismiyor hollandanin ucagi tanki yok korkuyorlar rusya bunlari korkutmus abdninde rusyaya vuracak kapasitesi yok rusya daha guclu silahlari kullanmiyor yavas yavas
    Cevapla
  • Morelli 1 ay önce Şikayet Et
    Insallah dedigini yaparsiniz bu abd avrupa siddetten anlar zionist seytanlar ingiltereyede unutmayin orayada yollayin almanyayada unutmayin vurun zionistleri
    Cevapla
  • ercan 1 ay önce Şikayet Et
    RUSYA silahsızlanma anlaşması kandırmacasına aldandandığı gibi uykuda kalıp geç kalmadan en baştan tuzağın farkına varıp oyuna karşı oyun kurabilseydi UKRAYNA savaşı da olmazdı şimdilerde bu kadar sıkıştırılması da söz konusu olmazdı. ABD kurnaz şeytan nükleer savaş olacak olursa evvela üs edindiği ülkelerden nükleeri atarak kendi toprakları yerine başka ülkeleri nükleer savaş hedefi ...
    Cevapla
  • cahit 1 ay önce Şikayet Et
    Rusya yı vurmak ta iki dakika nüklear silahlar işte böyle ahmakların eline geçtiği zaman vahim sunuçları olur
    Cevapla
  • mursal 1 ay önce Şikayet Et
    kaşınan kaşın mali rica etsek aynı anda birde İsraila atsa Putin başkana çok teşekkür ederdik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Seçim 2. tura kaldı! İşte oy oranları
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'