Trump'tan yasadışı göçmenlere hayvan benzetmesi

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, Michigan'daki seçim konuşmasında, ABD'de yasadışı olarak bulunan göçmenleri "hayvan” olarak nitelendirdi.

Trump'tan yasadışı göçmenlere hayvan benzetmesi
Trump'tan yasadışı göçmenlere hayvan benzetmesi
GİRİŞ 03.04.2024 20:50 GÜNCELLEME 03.04.2024 20:51
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, seçim kampanyası çerçevesinde Michigan eyaletini ziyaret etti. Trump, bir grup polis memuruyla yaptığı konuşmada, ABD'de yasadışı olarak bulunan göçmenleri "hayvan" olarak nitelendirdi.

ABD’de yasadışı olarak bulunan göçmenlerin karıştığı suçlara değinen Trump, kasımdaki başkanlık seçimlerini kazanamaması halinde şiddet ve kaosun ABD’yi tüketeceği uyarısında bulundu.

"ONLAR İNSAN DEĞİL, ONLAR HAYVAN"

Trump, ABD’de yasadışı olarak bulunan Venezuelalı bir göçmen tarafından öldürülen 22 yaşındaki Georgialı hemşirelik öğrencisi Laken Riley'den bahsederken, "Demokratlar diyor ki, 'Lütfen onlara hayvan demeyin. Onlar insan' diyorlar. Ben de 'Hayır, onlar insan değil, onlar insan değil, onlar hayvan' dedim” ifadelerini kullandı.

ABD'nin Georgia eyaletinde 22 Şubat'ta Riley'in Venezuela uyruklu bir düzensiz göçmen tarafından öldürülmüştü. Geçtiğimiz ay, ise Michigan eyaletinde 25 yaşındaki Ruby Garcia da ABD'de yasa dışı şekilde bulunduğu iddia edilen bir şüpheli tarafından katledilmişti.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 27
  • filinta 3 hafta önce Şikayet Et
    Asıl hayvan kendileri. Avrupadan gelip 30 milyon kızılderiliyi katledip topraklarını çalanlar şimdi göçmenleri istemiyor. Orta doğuda ve dünyanın her yerinde her türlü katliamı yapan kargaşa çıkartırsan,ekmeği çalarsan oda peşinden amerikaya gelir .
    Cevapla
  • New jersey 3 hafta önce Şikayet Et
    İnanın latınler siyahlardan beterler sizi bır kac $ icın darp eder . Yetmez öldurur ben 14. Senedır benzınlıkte calısıyorum. Kursun gecırmez guvenlıklı kabındeyız. Yoksa sızı paramparca eder. Latınler hıc acımazlar. Polıs sıcak havada dahı ceşık yelekle devrıye atar.vuruyor polıs burda
    Cevapla
  • Ya hayy 3 hafta önce Şikayet Et
    Sizinde mülteci olmanız an meselesi inşeAllah
    Cevapla
  • adnan 3 hafta önce Şikayet Et
    Yetimleri.,yoksulları,hasta ve zayıf olanları insan olarak görmeyen .kendi güçlerinden servetlerinden dolayı insanları aşağılayan,katleden,aşağılıklar. bir gün servetiniz sizinle birlikte Allahın izni ile elbette yerin dibine girecek.siz şımarmaya kendinizi ilahlaştırmaya devam edin. siz de bizim gibi atılan bir damla sudan yaratılan bir insandan başka bir şey değilsiniz.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Trump o hayvan dediğin göçmenler seni ve abd ni bitirecektir. Ve aynen sscb gibi dağılıp gideceksiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek