Guterres'ten bayram mesajı: Kalbim kırık

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Müslüman dünyasının Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, Gazze, Sudan ve birçok yerde Müslümanların bayramı kutlayamamasından dolayı "kalbinin kırık olduğunu" belirtti.

Guterres'ten bayram mesajı: Kalbim kırık
Guterres'ten bayram mesajı: Kalbim kırık
GİRİŞ 10.04.2024 10:50 GÜNCELLEME 10.04.2024 10:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Ramazan Bayramı'na ilişkin video mesaj paylaştı.

"Kalbim kırık. Çünkü Gazze, Sudan ve birçok farklı yerde çatışma ve açlık nedeniyle çok sayıda Müslüman, Ramazan Bayramı'nı düzgün bir şekilde kutlamayacak." ifadesini kullanan Guterres, tüm Müslüman alemi için en iyi dileklerini iletti.

Guterres, dünyanın her yerindeki Müslüman toplumların Ramazan Bayramı'nı kutladığını belirtti.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 2
  • Hakan Taşçı 3 hafta önce Şikayet Et
    Birleşmiş Milletler Meclisi artık kapanmalı böyle bir meclisi görmek duymak istemiyorum Çünkü etkinliğini ve etkisini kaybetmiştir Bu sadece Yahudinin hakkını korumak için kurulan bir meclis olduğu ayan beyan ortaya çıkmıştır. bu yapılanların milyonda biri yahudiye yapılsaydı Yahudileröldürülseydi elçilikler bombalansayd.tüm dünya çoktan harekete geçerdi.Barışı sağlayacak kurumlara
    Cevapla
  • cezayir firat 3 hafta önce Şikayet Et
    sizi saygıyla selamlıyorum sayın genel sekreter
    Cevapla
DİĞER HABERLER
S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti!
Diyanet'in toplumdaki imajı ortaya çıktı!