İsrail'den Gazze'de halk pazarında katliam: 8 Filistinli şehit oldu

Son dakika haberine göre İsrail ordusunun Gazze kentinde bir halk pazarını bombalaması sonucu en az 8 Filistinli şehit oldu.

GİRİŞ 11.04.2024 18:58 GÜNCELLEME 11.04.2024 22:22
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, İsrail ordusunun bayramın ikinci gününde Gazze kentinin merkezinde bulunan bir halk pazarını bombalaması sonucu en az 8 kişi öldü, birçok kişi de yaralandı.

Görgü tanıkları da İsrail ordusunun Gazze kentindeki El-Ehli Baptist Hastanesi karşısında bulunan bir evi vurduğunu, çok sayıda ölü ve yaralı olduğunu aktardı. Tanıklar, İsrail savaş uçaklarının Gazze kentinin doğusundaki Şucaiyye Mahallesi'nde de bir evi hedef aldığını ifade etti.

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Nusayrat Mülteci Kampı'nın kuzeybatısını sabah saatlerinden bu yana sürdürdüğü kara saldırılarıyla eş zamanlı olarak havadan ve topçu atışlarıyla da vurmaya devam ediyor.

Filistinli direnişçiler ile İsrail askerleri arasında çatışmaların yaşandığı bölgede İsrail ordusunun bir evi ve bir okulu hedef alan saldırılarında 7 Filistinlinin hayatını kaybettiği, birçok kişinin de yaralandığı bildirilmişti.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 37
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Lanetli kavim.Laneti hak ettiğini nasıl da isbat ediyor.
    Cevapla
  • Dede 2 hafta önce Şikayet Et
    Yeni tuneller yaplimali mısır ve nuplan Ürdün ambar go uygulamalı araplar
    Cevapla
  • Yazık 2 hafta önce Şikayet Et
    Sanırım bugün Filistin'den baska İslam devleti kalmamıştı ki kâfir bir olmuş Filistini vuruyor hiç bir ülkeden tepki yok.
    Cevapla
  • Şebeke borsada 2 hafta önce Şikayet Et
    Çin devreye girip abd ile birileri birbirini yemezse BU DÜZEN BÖYLE GİDER.kurulu çark var boşa yorulmayın.
    Cevapla
  • Şizofren 2 hafta önce Şikayet Et
    Çin kim kardeşim! Amerikayıda İsrailide Çinide Rusyayıda yok edecek kişiler BİZ MÜSLÜMANLAR !
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    güçleri sivillere yeten tek korkak ülke
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayiler aracı aldıktan sonra zam yapamayacak
ABD'li restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü