İsrail Lübnan'a saldırdı

İsrail savaş uçaklarının gece boyunca Lübnan'a saldırdığını ve Hizbullah savaşçılarını öldürdüğünü açıkladı.

İsrail Lübnan'a saldırdı
İsrail Lübnan'a saldırdı
GİRİŞ 18.04.2024 09:36 GÜNCELLEME 18.04.2024 09:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İsrail savaş uçaklarının gece boyunca güney Lübnan'ın Khiam kasabası bölgesindeki mevzilere saldırdığı ve Kfar Kila bölgesinde iki Hizbullah savaşçısını öldürdüğü belirtildi.

'ALTYAPI TESİSİNE' SALDIRDILAR

İsrail ordusu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, gece meydana gelen patlamaların binaları ve bir araca ait olduğu anlaşılan görüntüleri eşliğinde, Khiam yakınlarında aralarında iki askeri binanın da bulunduğu çok sayıda Hizbullah "altyapı" tesisinin saldırıya uğradığını belirtti.

HİZBULLAH'TAN AÇIKLAMA

Hizbullah Çarşamba gecesi geç saatlerde bir gün önce İsrail'in kuzeyindeki Metula bölgesinde vurduğunu iddia ettiği bir askeri aracı tahliye etmeye çalışan İsrail askerlerini hedef aldığını açıkladı.

KAYNAK: HABER7
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • ALLAHKULU 1 hafta önce Şikayet Et
    Peki onların cevabı olacak mı? sanmam. Onlara cevap vermeye cesaretleri yok. ama sıra sünni müslümanlar olunca her türlü caniliği yaparlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
VAR sisteminde devrim gibi karar!
Valilik günlerdir uyarıyordu! Ankara'da kuvvetli yağış sonrası altyapı çöktü