İsrail'den Suriye'ye hava saldırısı iddiası!
İsrail'in, Suriye'nin Humus ilindeki Şuayerat Askeri havaalanına hava saldırısı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.
GİRİŞ 08.08.2024 22:59
GÜNCELLEME 09.08.2024 00:38
Suriye yönetimine yakın sosyal medya hesapları, İsrail'e ait savaş uçaklarının Humus'taki Şuayerat Askeri havaalanına saldırı düzenlediğini iddia etti.
Paylaşımlarda, "Saldırıda 1 çocuk öldü, 10 sivil yaralandı. Maddi hasar meydana geldi." ifadeleri kullanıldı.
İsrail makamlarından ise saldırıya ilişkin açıklama yapılmadı.
Şam ve kırsalındaki bölgelerde Suriye ordusu ve İran destekli terörist grupların yanı sıra Lübnan Hizbullahı unsurlarının bulunduğu biliniyor.
İsrail, iç savaşın başladığı 2011'den bu yana Suriye'de zaman zaman İran destekli gruplara ve Suriye ordusuna ait askeri noktalara saldırılar düzenliyor.
KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
-
Görmek lazım 1 yıl önce Şikayet EtSuriye'de savaş mavaş yok hedef Türkiyenin ekonomisini bozmaktı onuda başardılar ülkemiz yabancıdan geçilmiyorBeğen
-
Vatan candır 1 yıl önce Şikayet EtEsad denen sahsiyetsiz sesin çıkmıyor çapsız biri oldugun biliyorduk hadi İsrail denen soysuzlara saldirsanaBeğen Toplam 4 beğeni
-
Misafir 1 yıl önce Şikayet EtAllah Esed'in belasını versin hergün yahudi o toprakları vuruyor Gazze kadar olamıyor şu Esed rejimi bir tepki yok ya bir füzede sen atBeğen Toplam 3 beğeni