Gazze'de can kaybı 52 bin 787'ye yükseldi!

Filistin Sağlık Bakanlığı İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 27 artarak 52 bin 787'ye yükseldiğini duyurdu.

Gazze'de can kaybı 52 bin 787'ye yükseldi!
Gazze'de can kaybı 52 bin 787'ye yükseldi!
GİRİŞ 09.05.2025 16:48 GÜNCELLEME 09.05.2025 16:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 27 artarak 52 bin 787'ye yükseldi.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze'de devam eden saldırılarında yaşanan can kayıpları ve yaralanmalara ilişkin son bilgiler paylaşıldı.

SON 24 SAATTE 27 ŞEHİT!

Son 24 saatte Gazze'deki hastanelere 27 şehit ve 85 yaralının getirildiği kaydedildi.

İsrail ordusunun Gazze'de 19 Ocak'ta varılan ateşkesi bozarak 18 Mart'tan bu yana düzenlediği saldırılarda 2 bin 678 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 7 bin 308 kişinin de yaralandığı belirtildi.

ENKAZ ALTINDA BİNLERCE NAAŞ!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten beri düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısının ise 52 bin 787'ye, yaralıların sayısının da 119 bin 349'a yükseldiği bildirildi.

Gazze Şeridi'nde enkaz altında hâlâ binlerce ölü olduğu belirtiliyor.

KAYNAK: AA
Fatih Yoncalık Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Fatih Yoncalık

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Fatih Yoncalık, yüksek lisansını İstanbul Medeniyet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde yaptı. Trakya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde doktora programına devam eden Fatih Yoncalık, öğrenim hayatı boyunca muhtelif gazete ve dergilerde bilhassa dünya gündemi ve Orta Doğu üzerine çeşitli yayınlar yaptı. Meslek hayatına AKŞAM Gazetesi’nde başlayan Yoncalık, Eylül 2024’ten bu yana Haber7.com’da “Dış Haberler Editörü” olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • ⁴abdullah⁴ 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah'ın azabı ateşi üzerinize olsun İTrail....ölümünüz yakın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den Gazzelilere tahliye tehdidi: "Saldırıdan önceki son uyarı" mesajı
Son dakika... Dışişleri'nden İsrail'e kınama! İsrail Cenin'de diplomatları hedef almıştı!