İsrailliler Rum Kesimi'ne kaçıyor! Binlerce dolar ödüyorlar

İsrail ile İran arasındaki çatışmalardan dolayı İsrail'i yatlarıyla terk edenlerin, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) kontrolündeki marinalara geldiği belirtildi.

İsrailliler Rum Kesimi'ne kaçıyor! Binlerce dolar ödüyorlar
İsrailliler Rum Kesimi'ne kaçıyor! Binlerce dolar ödüyorlar
GİRİŞ 17.06.2025 02:01 GÜNCELLEME 17.06.2025 02:01
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

GKRY'de yayın yapan Alfa TV'nin haberine göre, İsrail ile İran arasındaki çatışmalardan dolayı ülkelerini yatlarla terk eden İsrailliler başta Limasol ve Aya Napa olmak üzere Rum kesimindeki marinalara akın etti.

İSRAİLLİLER RUM KESİMİNE KAÇIYOR

Marinalara İsrail'den gelen yat trafiğine dikkat çekilen haberde, ilgili kurumların bu durum karşısında teyakkuz halinde olduğu ve tüm limanlarda kontrollerin artırıldığına işaret edildi.

İSRAİL BASINI DA DOĞRULADI: BİNLERCE DOLAR ÖDÜYORLAR

İsrail gazetesi Haaretz de Rum gazetesini doğruladı. Yer alan bilgiye göre ülkeden ayrılmak isteyen İsrailliler, binlerce dolar ödeyerek deniz yoluyla Kıbrıs'a kaçmaya başladı.

Rumlara soğuk duş! Türkiye'den jet açıklama...Dengeler değişiyorRumlara soğuk duş! Türkiye'den jet açıklama...Dengeler değişiyor

Güney Kıbrıs Rum Kesimi Gazze'deki katliamın ilk durağı haline geldiGüney Kıbrıs Rum Kesimi Gazze'deki katliamın ilk durağı haline geldi

 

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 55
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Rumlarda aşağılıkmış katilleri evinde saklamak, yataklık yapmak suç değilmi. Kıbrıs rumlarınında aynı soykırımcı kafaya sahip olduğunu düşünüyorum.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Yahudlerin Allah belasını versin
    Cevapla
  • O k u r 1 ay önce Şikayet Et
    Zoru görünce işgal ettikleri İsrail'den kaçan bu Yahudiler gün gelir Kıbrıs'tan da kaçar...
    Cevapla
  • SEÇİLMİŞ 2 ay önce Şikayet Et
    Zenginler tatilde. Etiyopyalılar asker!
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Aylar öncesinden yer satın aldıkları haberi yapılmıştı,yani minareyi çalan kılıfını çoktan hazırlamış, uyanık millet ama Allah büyük
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
19 Ağustos Salı 2025 Gazete Manşetleri
Üçüncü dünya savaşı mı başlıyor? Dünyanın en güvenilir 11 ülkesini açıkladılar!