AUZEF sınavı cevap anahtarı ne zaman açıklanacak? AUZEF final sınavı soru ve cevap anahtarı nereden ilan edilecek?

AUZEF sınavı cevap anahtarı sınava giren öğrenciler tarafından sorgulanıyor. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi güz dönemi final sınavları 24-25 Aralık 2022 tarihleri arasında yapıldı. Cumartesi ve pazar günü uygulanan sınav için cevap anahtarı gündeme geldi. Peki AUZEF sınavı cevap anahtarı ne zaman açıklanacak? AUZEF final sınavı soru ve cevap anahtarı nereden ilan edilecek?

AUZEF sınavı cevap anahtarı ne zaman açıklanacak? AUZEF final sınavı soru ve cevap anahtarı nereden ilan edilecek?
AUZEF sınavı cevap anahtarı ne zaman açıklanacak? AUZEF final sınavı soru ve cevap anahtarı nereden ilan edilecek?
GİRİŞ 26.12.2022 09:40 GÜNCELLEME 26.12.2022 09:40

AUZEF final sınavı cevap anahtarı öğrenciler tarafından araştırılıyor. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı güz dönemi bitirme sınavları 24-25 Aralık tarihlerinde uygulandı. Sınavdan çıkan öğrenciler soru ve cevapları hakkında arama yapıyor. Peki AUZEF sınavı cevap anahtarı ne zaman açıklanacak? AUZEF final sınavı soru ve cevap anahtarı nereden ilan edilecek?

AUZEF SINAVI CEVAP ANAHTARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AUZEF final sınavı 24-25 Aralık tarihinde yapıldı. Sınav soru kitapçıkları finallerin tamamlanmasından sonra eş zamanlı olarak yayımlandı. Sınav soruları cevap anahtarları son sınav oturumunun tamamlanmasının ardından aynı gün (25 Aralık 2022) saat 23.59 itibarıyla başladı ve 27 Aralık 2022 saat 23.59’da sona erecektir. Süre tamamlandığında soru ilanı ve soru itiraz sistemi erişime kapanacaktır.

AUZEF SINAV SONUÇLARI NEREDEN GÖRÜNTÜLENİYOR?

AUZEF final sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler aksis.istanbul.edu.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve şifrelerini girmeleri gerekmektedir.

AUZEF FİNAL SINAVI SORU VE CEVAP ANAHTARI NEREDEN İLAN EDİLECEK?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bitirme sınavı soru kitapçıkları, aksis.istanbul.edu.tr adresindeki AUZEF Yeni Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden sırasıyla “Sınav İşlemleri- Sınav Kitapçığı” menüsünde ders bazlı olarak yayımlandı.

SORU İTİRAZI NASIL YAPILIR?

Soru itirazları, aksis.istanbul.edu.tr adresindeki AUZEF Yeni Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden sırasıyla “Sınav İşlemleri - Sınav İtiraz İşlemleri - Soru İtiraz” menüleri kullanılarak yapılacaktır. Bu sistemin haricinde bildirilen soru itirazları dikkate alınmayacaktır.

İTİRAZ İÇİN UYARI YAPILDI

  • Soru itiraz işlemleri yapılırken, itiraz edilen soruya ilişkin kitapçık türü ve soru sıra numarası mutlaka doğru işaretlenmelidir.

  • Soru itiraz süreci sona erdikten sonra, itirazda bulunulan sorular, ilgili dersin öğretim elamanı tarafından değerlendirilecektir.

  • Soru itiraz sonuçlarına verilen cevapları, sürecin tamamlanmasının ardından, aksis.istanbul.edu.tr adresindeki AUZEF Yeni Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden sırasıyla “Sınav İşlemleri - Sınav İtiraz İşlemleri - Soru İtiraz” kısmından görüntüleyebilirsiniz.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!