AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF final sınavı sonuçları açıklanma tarihi belli oldu!

AUZEF sonuçları, sınava giren öğrenciler tarafından araştırılıyor. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi güz dönemi final sınavları 24-25 Aralık 2022 tarihinde yapıldı. Cumartesi ve pazar günü sabah öğle oturumu olarak toplam 3 oturumda sınavlar uygulandı. Sınav sonucu için geri sayım devam ediyor. Peki AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF final sınavı sonuçları açıklanma tarihi belli oldu!

AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF final sınavı sonuçları açıklanma tarihi belli oldu!
AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF final sınavı sonuçları açıklanma tarihi belli oldu!
GİRİŞ 31.12.2022 09:49 GÜNCELLEME 31.12.2022 09:49

AUZEF final sonuçları sınava girenler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı güz dönemi bitirme sınavları uygulandı. Sınavda çoktan seçmeli sorular sorulurken 4 yanlış 1 doğruyu götürmektedir. Peki AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF final sınavı sonuçları açıklanma tarihi belli oldu!

AUZEF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AUZEF sınav sonuçları açıklanacağı tarih üniversite yönetimi tarafından yayımlanan 2022-2023 sınav takvimi ile belli oldu. Bu anlamda AUZEF final sınavları 10 Ocak 2023 tarihinde öğrencilerin erişimine açılacak.

AUZEF SINAV SONUÇLARI NEREDEN GÖRÜNTÜLENİYOR?

AUZEF final sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler aksis.istanbul.edu.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve şifrelerini girmeleri gerekmektedir.

AUZEF SINAV SONUCUNUZU ÖĞRENNMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

SINAV DEĞERLENDİRMESİ

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesinde dört yanlış bir doğruyu eksiltmektedir. Yapılan her yanlış işaretlemede toplam puandan 1,25 puan düşürülmektedir. Uzaktan eğitim programlarında başarı notu, hesaplama farklılığı sebebiyle bu kural uygulanmamaktadır.

Vize sınav sonuçları değerlendirmeye etkisi %30, bitirme/final/telafi ise %70 oranındadır. 

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı