AÖF kayıt yenileme ne zaman? AÖF kayıt yenileme Bahar Dönemi tarihleri 2023

AÖF kayıt yenileme tarihi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) 2022-2023 eğitim öğretim takviminde bahar dönemi kayıt yenileme tarihleri açıklandı. Öğrenciler AÖF bahar dönemi kayıt yenileme tarihlerini ve nasıl yapıldığını merak ediyor. Peki AÖF kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme bahar dönemi tarihleri 2023...

AÖF kayıt yenileme ne zaman? AÖF kayıt yenileme Bahar Dönemi tarihleri 2023
AÖF kayıt yenileme ne zaman? AÖF kayıt yenileme Bahar Dönemi tarihleri 2023
GİRİŞ 10.02.2023 10:48 GÜNCELLEME 10.02.2023 10:48

 AÖF kayıt yenileme tarihleri öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Anadolu Üniversite Açık Öğretim Fakültesi kayıt yenileme tarihleri yayımlanan takvim ile belli oldu. AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri şubat ayında yapılacak. Peki AÖF kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme bahar dönemi tarihleri 2023...

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

AÖF 2022-2023 takviminde kayıt yenileme, yeni kayıt, vize-final tarihleri, ders seçme işlemleri için tarihler açıklandı.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 13 Şubat 2023 Pazartesi günü başlayıp 24 Şubat 2023 Cuma günü sona erecek.

Kayıt yenileme işlemi, ders seçimi ve kayıt yenileme bedelinin ödenmesiyle tamamlanır. Ders seçimi yapılmadan banka ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştiremeyecek.

Kayıt yeniletecek öğrencilere fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak ve öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçimi yapabilecektir.

KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Kayıt yenileme yapmak isteyen öğrenciler aof.anadolu.edu.tr adresinden öğrenci şifresi ya da e-Devlet şifresi ile giriş yapabilecek.

Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır. Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir. Kayıt yenileme tarihinin son günü olan 18 Şubat 2022 tarihinde Kredi Kartı, İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 22:30’a kadar ödeme yapılabilecektir. Öğrenciler yaptıkları ödemenin, 2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemesine ait olup olmadığını mutlaka kontrol etmelidir. Sadece eski borcunu ödeyen, ancak 2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Dönemi ders seçimi işlemine göre belirlenen kayıt yenileme bedelini ödemeyen öğrencilerin kayıtları yenilenmez.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer