Açık Lise kayıtları ertelendi mi? AÖL kayıtları ne zaman bitecek, kayıt yenileme ve yeni kayıt tarihleri uzatıldı mı?

AÖL kayıtları ne zaman bitecek, ertelendi mi sorusu merak ediliyor. MEB Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lise, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi kayıt yenileme ve yeni kayıt tarihleri için açıklama yapıldı. Peki AÖL kayıtları ne zaman bitecek, kayıt yenileme ve yeni kayıt tarihleri uzatıldı mı? İşte detaylar...

Açık Lise kayıtları ertelendi mi? AÖL kayıtları ne zaman bitecek, kayıt yenileme ve yeni kayıt tarihleri uzatıldı mı?
Açık Lise kayıtları ertelendi mi? AÖL kayıtları ne zaman bitecek, kayıt yenileme ve yeni kayıt tarihleri uzatıldı mı?
GİRİŞ 11.03.2023 09:30 GÜNCELLEME 11.03.2023 09:30

AÖL kayıt tarihleri sorgulanıyor. Kahramanmaraş depremi sonrasında MEB Açık Öğretim Okulları 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı 2. dönem kayıt yenileme ve yeni kayıt tarihleri güncellendi. Örgün ortaöğretim kurumlarında kayıtları olan ve Açık Öğretim Lisesi'ne ilk kayıt yaptıracak öğrenciler için kayıt tarihleri değiştirildi. Peki Açık Lise kayıtları ertelendi mi? AÖL kayıtları ne zaman bitecek, kayıt yenileme ve yeni kayıt tarihleri uzatıldı mı?

AÇIK LİSE KAYITLARI ERTELENDİ Mİ, AÖL KAYITLARI NE ZAMAN BİTECEK?

Milli Eğitim Bakanlığı, Kahramanmaraş'taki deprem için örgün öğretimde kaydı bulunan öğrencilerin Açık Öğretim Lisesi ilk kayıt işlemleri ve kayıt yenileme tarihlerini uzattı. Bu anlamda Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lise, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı 2. dönem kayıt yenileme ve ilk kayıt işlemleri 3 Nisan 2023 tarihi mesai bitimine kadar uzatıldı.

AÖL YENİ KAYIT VE KAYIT YENİLEME TARİHLERİ UZATILDI MI?

2023 AÖL kayıt yenileme ve yeni kayıt tarihleri 3 Nisan 2023 tarihine kadar uzatıldı.

AÇIL LİSE SINAVLARI NE ZAMAN?

Açık Öğretim Lisesi sınavları, geçtiğimiz sene 2. dönemde mart ayında gerçekleştirilmişti. AÖL sınav tarihlerinin kayıt işlemlerinin bitmesinden sonra yapılacağı düşünülüyor. Kayıt işlemleri 3 Nisan 2023 tarihinde son bulacağı için sınavların nisan ayında yapılması bekleniyor.

AÖL KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR?

Açık Öğretim Lisesi kayıt yenileme sınav ücreti 50 TL ve Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği hesabına 5 TL yatırılmaktadır.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...