AUZEF sınavları ne zaman? AUZEF ara sınav tarihleri belli mi, nasıl yapılacak?

AUZEF sınav tarihleri gündemde yerini aldı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi sınav tarihleri 2023 sınav takvimi ile belli oldu. AUZEF tarafından yapılan açıklamada sınavların online yapılacağı söylendi. Peki AUZEF sınavları ne zaman? AUZEF ara sınav tarihleri belli mi, nasıl yapılacak?

AUZEF sınavları ne zaman? AUZEF ara sınav tarihleri belli mi, nasıl yapılacak?
AUZEF sınavları ne zaman? AUZEF ara sınav tarihleri belli mi, nasıl yapılacak?
GİRİŞ 02.05.2023 15:39 GÜNCELLEME 02.05.2023 15:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Üniversitesi AUZEF bahar dönemi sınav tarihleri belli oldu. Üniversite yönetimi tarafından alınan karar doğrultusunda AUZEF ara sınavları (vize) çevrim içi (online) olarak yapılacak. Sınav ile ilgili detaylar İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi resmi internet sitesinden açıklandı. Peki AUZEF sınavları ne zaman? AUZEF ara sınav tarihleri belli mi, nasıl yapılacak?

AUZEF SINAVLARI NE ZAMAN?

AUZEF bahar dönemi vize tarihleri hakkında yapılan açıklamaya göre ara sınavlar 29 Nisan 2023-7 Mayıs 2023 tarihleri arasında belirlenen gün ve saatlerde uygulanacak. Sınava girilecek ders için belirlenen tarihte sistem saat 09.00-23.59 arasında aktif olacak.

AUZEF SINAV GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ.

AUZEF VİZELERİ NASIL YAPILACAK?

AUZEF vize sınavları için öğrenciler https://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden giriş sağlayacak. Sınavda öğrencilere 20 adet çoktan seçmeli soru için 30 dakika süre tanınacak. Sınava girdiğinizde karşınıza kuralların belirtildiği bir metin çıkacak ve onaylamanız istenecek.

Sınavda sorulan soru için boş bırakma seçeneği de bulunmaktadır. Öğrenciler cevaplayıp bir sonraki soruya geçtiklerinde daha önce cevaplanan soruya geri dönemeyecek.

Sınav sonunda "sınavı bitir" butonuna basıp karşınıza çıkacak "Sınavımı sonlandırmak istiyorum" butonuna basıp onaylayarak sınavınızı sonlandıracaksınız. Böylelikle sınavınız tamamlanmış olacak.

AUZEF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Alınan karar doğrultusunda AUZEF vize sınavı sonuçları 11 Mayıs 2023 Perşembe günü ilan edilecek. Sınav sonuçları https://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden online olarak açıklanacak. Sınav sonuçları itirazı için 2 gün süre tanınmaktadır.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 1
  • sakarya 54 1 yıl önce Şikayet Et
    sakarya üniversiteside yüz yğze kararı aldı yurtlarda yer var mı öğrenciler nerde kalıcak belirsizliği sürerken bir de bu karar verildi hakkımızda hayırlısı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!