Karaman'da yarın okullar tatil mi? 10 Ocak hava durumu

Özellikle bu sene itibariyle kar yağışının en yoğun şekilde yaşandığı illerin başında gelen Karaman'da 10 Ocak salı günü okullar tatil olacak mı? İşte Karaman hava durumu raporu ve detayları

Karaman'da yarın okullar tatil mi? 10 Ocak hava durumu
Karaman'da yarın okullar tatil mi? 10 Ocak hava durumu
GİRİŞ 09.01.2017 12:57 GÜNCELLEME 09.01.2017 12:57

Kar yağışının en yoğun yaşandığı illerin başında gelen Karaman hava durumu raporu ve okul tatil mi haberleri büyük merak konusu oldu. Binlerce öğrenci veli Karaman'da 10 Ocak okulların tatil olması heyecanla bekliyor.

10 OCAK (YARIN) KARAMAN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Karaman'ın Ermenek, Sarıveliler, Ayrancı, Kazımkarabekir, Başyayla ilçelerinde yarın okullar tatil olacak mı? Karaman Valisi Süleyman Tapsız konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmazken okullar tatil edilmesi an meselesi. Özellikle kent merkezinde yoğun kar yağışı beklenmesi okulların da tatil olmasına işaret. Okul tatil mi haberleri ile ilgili gelişmeleri bu sayfadan takip edebilirsiniz.

karaman-10-ocak-hava-durumu

Karaman'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre İstanbul'da 10 Ocak salı günü kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık en düşük -12 en yüksek ise 2 derece olacak.  Kar yağışının perşembe gününe kadar yağması bekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İşte Türkiye'nin Gabar petrolü ve Karadeniz gazından kazancı
Harry Potter Kalesi de savaş mağduru oldu!Bombalar oraya da isabet etti