Spotify abonelik ücretlerine bir zam daha geliyor!

Çevrim içi müzik pazarının en büyük platformu olan Spotify'ın, çok yakında abonelik fiyatlarına zam yapacağı ileri sürüldü.

Spotify abonelik ücretlerine bir zam daha geliyor!
Spotify abonelik ücretlerine bir zam daha geliyor!
GİRİŞ 04.04.2024 10:12 GÜNCELLEME 04.04.2024 10:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spotify, global olarak bir yıl için ikinci kez abonelik fiyatlarını artırmayı planlıyor. Planlanan fiyat artışının arkasında ise müzik akış hizmetine eklenen sesli kitap maliyetini karşılamak olduğu belirtiliyor. 

Spotify, müzik aboneliği hizmetine ücretsiz olarak 15 saatlik sesli kitap akışı eklemişti ve görünüşe göre bunun maliyetini karşılamak için dünya genelinde abonelik fiyatları 1 ila 2 dolar arasında zamlanacak. 

Donanımhaber'in aktardığına göre nisan ayı sonuna kadar aralarında İngiltere, Avustralya ve Pakistan'ın da bulunduğu beş ülkede fiyatların yükseleceği belirtildi. Söz konusu artışın diğer pazarlara da yansıyacağı bildirildi.

TÜRKİYE’DE GÜNCEL SPOTİFY PREMIUM FİYATLARI

-Premium Bireysel: 59,99 TL/Ay

-Premium Öğrenci: 32,99 TL/Ay

-Premium Duo: 79,99 TL/Ay

-Premium Aile: 99,99 TL/Ay

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 1
  • verme 3 hafta önce Şikayet Et
    bir kilo peynir parasi bile degil halk zengin bir sey olmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!