Fenerbahçe'den Gezeravcı paylaşımı: İstikbal göklerdedir!

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğunun başlamasının ardından Fenerbahçe sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

GİRİŞ 19.01.2024 01:15 GÜNCELLEME 19.01.2024 09:55
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan Kennedy Uzay Merkezi'ndeki Fırlatma Kompleksi 39A'dan gerçekleştirilen fırlatma işlemiyle Ax-3 misyonunun üyesi olan Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu başladı.



SpaceX firmasına ait Dragon kapsülünü Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) taşıyacak olan Falcon 9 roketi, canlı yayınlanan geri sayımın ardından ABD yerel saatiyle 16.49'da (TSİ 00.49) fırlatıldı.



Türkiye'nin ilk astronotu Gezeravcı'nın uzay yolculuğunun başlamasının ardından Fenerbahçe'den bir paylaşım geldi. 



Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "İstikbal göklerdedir, Mustafa Kemal Atatürk!” Şimdi kırmızı beyazımız uzayda da dalgalanacak…" ifadeleri ile Türk bayrağı yer aldı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 55
  • Osmanlı 3 ay önce Şikayet Et
    Sizin istikbal kanepe içinde sadece. Yüz yıl bir işe yaramayan, yüce Türk milletinin önüne takoz olan kafa yapısı ile değil ülkesini milletini DİNİNİ sevenlerin sayesinde oldu. Malatya balabanlı, ellerine sağlık çok güzel özetlemiş oldun.
    Cevapla
  • Selim 3 ay önce Şikayet Et
    İstikbal katrilyon kere katrilyonda birine çıkmaya çalıştığınız evrenin yaratıcısı, alemlerin rabbi olan Allah'ın dini islamdadır.
    Cevapla
  • tahir 3 ay önce Şikayet Et
    istikbal göklerdedir diyen bir liderin yüz yıl yere bakan takipçilerine kapak olsun..
    Cevapla
  • malatya balabanlı 3 ay önce Şikayet Et
    Şu chp lileri , kemalist de diyebiliriz . İstikbal gökteymiş , niye zananında uçak fabrikasını kapattınız ? Devrim yapmakla hoca asmakla meşgullerdi . Ha şapkayı unuttum sahi şapka kanunu geçerli mi ? Ne alaka derseniz çok alaka derim .
    Cevapla
  • çiftçi 3 ay önce Şikayet Et
    Alper cam kenarını kapmış tam bir türk işte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle