Gaziantep'teki saldırıda ölenler uğurlandı

Hasımlarına yönelik yapılan ancak yanlış kişileri hedef alan saldırı sonucu hayatını kaybeden 5 kişinin cenazelerinin morgtan alınarak camiye getirilişi sırasında yakınları gözyaşlarına boğuldu.

GİRİŞ 15.03.2013 13:49 GÜNCELLEME 15.03.2013 14:09
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Dün öğle saatlerinde Tedaş İl Müdürlüğü Tamir ve Bakım Şefliği ve Gaziantep Adliyesi arasında bulunan Kuzey Otoban gişelerine giden cadde üzerinde Adem Ç. tarafından hasımlarına yönelik yapılan ancak yanlış kişileri hedef alan saldırı sonucu Kenan Dedekurt, Atilla Dedekurt, Esra Dedekurt, Hatice Dedekurt ve Zeki Erdem Özümsöğütlü hayatını kaybetmişti.

Asri mezarlık morgundan alınan cenazeler, namazın kılınacağı Bahaeddin Nakıboğlu Camii'ne getirildi.

Cenazelerin getirilişi sırasında yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kenan Dedekurt'un eşi Birgül Dedekurt, eşinin tabutuna sarılarak ağıtlar yaktı. Hatice Şener Dedekurt'un küçük yeğenlerinin de tabuta sarılarak ağlamaları herkesi üzüntüye boğdu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 12
  • mehmet akif 11 yıl önce Şikayet Et
    Talip t kardeş ime . Aile bakanlığımız ın İTHAL ETTİĞİ hristiyan aile yasası na göre İSLAM a tümüyle aykırı olan bu yasalar bakın nelere meydan veriyor... kadınlarımız artık islama göre ailenin kutsal olduğunu hiçe sayıp , bilmeyerek te olsa iyice danışıp aile büyüklerine de sormadan hıristiyan aile yasasının kendine verdiği islama aykırı aşırı bir hırsla boşanma davası açıyor... ve bir çırpıda boşanıyor.. öyle ayıpmış , çoluk çocuk muş umrunda değil , o kendine göre YENİ HRİSTİYAN kanununa göre ERKEĞİN MALININ da otomatikman yarısını alıp , belki çocuklarınıda yanına alıyor , bu arada yıllar sonra yanlız tek başına kalan erkek malvarlığınınında yarısını eski eşine kaptıran erkek yoğun bir depresyona ve bunalıma giriyor... ve o erkek cinnet geçiriyor... hangi baba bu acıyı kaldırabilr ? bunun adınane derseniz deyin İHANETTİR... allah hiç bir erkeğin başına böyle bir imtihan vermesin ...
    Cevapla
  • mehmet akif 11 yıl önce Şikayet Et
    Talip t kardeş ime . talip kardeşim ülkemizde uygulanan şu an ki AİLE KRİTERLERİ 24 adet hıristiyan AB ülkesinde uygalanan aile kriterleridir ve kriterler DİNİMİZ İSLAMA kesinlikle tamamen aykırı ve uyumsuzdur.. ben kadın cinayetlerinin nedeninin bu kriterler olduğunu söylüyoum çünkü bu kriterler hıristiyan avrupa nın kendi yaşayış biçimine aykırı değildir oysa bize tümüyle aykırıdır.... hıristiyan avrupada 18 yaşında giren genç kıza ailesi sesini bile çıkartamıyor... o kız artık özgürdür.. hıristiyan avrupada ERKEKLER in namus anlayışı ile bizimki tamamen birbirine zıttır. kadın cinayetlerinin nedeni bu hristiyan kriterleridir.. bu feminizim kriterlerine göre bizim islam kadınları artık hıristiyan kadınlar gibi islam kriterlerine aykırı aile büyüklerine sormadan boşanıyorlar artık evin ekeği diye bir şey yok... sadece özgür kadınlar var...
    Cevapla
  • Yorumcuyumben 11 yıl önce Şikayet Et
    @TalipT kardeşime. Kardeş sen hangi devirde yaşıyorsun olanlardan olaylardan haberin varmı.Türkiyede islam hukukumu varki o kardeşimize avrupayı örnek veriyorsun.O kardeş olmadığını ileri sürmüş.Olmadığından dert yanmış sende sanki varmışta yanlışmış gibi karşı çıkmışsın.Türkiyede İslam hukukundan eser yokki bizde senin o örneklediğin avrupanın yasalarıyla avutuluyoruz ayrıca avrupada sandığın gibi şiddet fuhuş gibi olaylar hiçte az değil niye öyle ballandırarak anlatıyorsun :).Seni okuyan avrupada asr-ı saadet yaşanıyor sanacak...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada şerefsizler o kadar artdıki ......... ...tabiki ölümlerde çoğladı?...işte bu insanlığın sonunun yaklaştığının resmidir..
    Cevapla
  • Aziz Tekin 11 yıl önce Şikayet Et
    başbakanın bunların cezasını vermediği için. ahırette hesabı oldukça zor olacak.. sorumluluk sahibi olarak, koyunlara çobanlık yapmak için o makmada,yoksa koyunlar kim kime dum duma keyiflerinin istediğini yapsınlar diye değil..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD Başkanı Biden'dan son dakika tarihi Gazze itirafı! İsrail'le ipleri kopardı
Düğün yapacaklar dikkat! Yaz aylarında talep arttı: Uzmanından sahte altın uyarısı