Halk TV'de İstanbul'dan İzmir'e 5 dk'da ışınlandı

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, akıl ve mantık kurallarını alt-üst edecek bir olaya imza attı. Sertel, katıldığı bir televizyon programına önce İstanbul'dan sonra ise ‘ışınlanıp' İzmir'den bağlandı. Peki bu nasıl oldu?

GİRİŞ 17.06.2013 11:52 GÜNCELLEME 17.06.2013 13:50
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

HALK TV SEYİRCİYİ KANDIRIYOR 

Gezi Parkı olaylarında gerek hükümet kanadından gerekse İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu medyada çıkan yalan-yanlış haberlerden dert yandı. Bunun son örneği Gezi Parkı olayları esnasında tahrik edici yayınlar yapan Halk TV ekranlarında yaşandı. 

İŞTE HALK TV'DE YAŞANAN O ANLAR:

ATİLLA SERTEL 17:49'DA İSTANBUL'DA 

Gezi Parkı olaylarını değerlendirmek üzere Halk TV'ye telefonla canlı bağlanan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, 17:49'da Şişli'deki Halaskargazi Caddesi'nde meydana gelen olayları aktardı. Polisin sert müdahalesinden dert yanan Sertel, bu olaylardan bahsederken kullandığı provoke edici sözler dikkatlerden kaçmadı. 

ATİLLA SERTEL 17:55'TE İZMİR'DE 

Aynı Atilla Sertel bu kez, İstanbul'daki bilgi aktarımından yaklaşık 5 dakika sonra bu kez İzmir'deymiş gibi tekrar telefonla Halk TV'nin canlı yayınına bağlandı. Sertel, programın sunucusu Lale Ozan Arslan'a bu kez de İzmir'de olduğunu söyledi. Sertel'in bu sözleri söylerken saatler 17:55'i gösteriyordu.

HALK TV'DE YAŞANAN O ANLARIN MONTAJSIZ HALİ:

 

Haber7

YORUMLAR 36
  • Celil 9 yıl önce Şikayet Et
    Spiker İzmir deyince İzmir'de değil İstanbul'dayım diye düzeltme yapmış hemen, daha ne yapsın?
    Cevapla
  • bilge 10 yıl önce Şikayet Et
    ulusal tv gibi 24 saat fitne yayan tv leri rütük neden kapatmıyor?. yasada yokmu ,vatanı milleti bölmek için fitne çıkaran tv.gazete ,sosyal medyaya dur denmek .bunlar bindikleri gemiyi batırmaya çalışıyor.patronlarının asıl yuvaları -villaları yurt dışındadır aşağıdaki beyni yıkanmış gençler deli dana gibi hem kendilerine hem çevrelerine zarar veriyor .bu gençlere cezaevinde olayların gerçek yüzü anlatılmalı ,Kuran dinletilerek ruhlarına gıda verilip tedavi edilmeli.
    Cevapla
  • erol üstün 10 yıl önce Şikayet Et
    Işınlanacak olanlar dikkatli olsun fazla öteye ışınlanmaya denemesin zira ya geri gelemezlerse. Işınlanacak olanlar dikkatli olsun fazla öteye ışınlanmaya denemesin zira ya geri gelemezlerse onun için tecrübe olmadan fazla oteye gitmemek lazım benden sölemesi....
    Cevapla
  • mustafa elveren 10 yıl önce Şikayet Et
    bunların hyatı palavra. çedırdaki ayyaşlar.başbakana gönderdikleri istekte güya zekiler ya seçim yasası değişsin eeee nasıl olsun.bu kafalar ünvrsiteli yaa.ön sınav yapılsın 3+2 yada1den 10 a kadar sayamayanlar seçime katılmasın mış.neyseki başbaknla görüşecek ler arasında ayyş olmadığı için bu isteği çizmişler.hahahahahhahaaa.....
    Cevapla
  • ABDULLAH BEŞER 10 yıl önce Şikayet Et
    SİZ HALA ANLAMADINIZ MI?. Kafa kıyak olunca 5 dakikada değil İzmir'e hawai adalarına bile giderler bunlar... MİLLET UZAY GEMİSİYLE BUNLAR BİR ŞİŞE KADAR İLE...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: TBMM'de tarihi hareketlilik, yeni anayasaya mesaisi bugün başlıyor!
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...