Gül, dershanelerin dönüşümü için açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dershanelerin özel okula dönüştürülmesinin kolaylaştırılması için açıklama yaptı. Ordu'ya giden Cumhurbaşkanı Gül, Fatsa ilçesinde halkı selamladı.

Gül, dershanelerin dönüşümü için açıklama yaptı
Gül, dershanelerin dönüşümü için açıklama yaptı
GİRİŞ 22.11.2013 12:08 GÜNCELLEME 22.11.2013 12:58
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Gül: "Kanun yapma sürecinde tartışmalar olabilir. Önemli olan bunun kırgınlıklara ve üzüntülere sebep vermeyecek şekilde yapılmasıdır. Herkesin fikrini söylemesi gerekir. Parlamenter süreç içerisinde kanun yapanlar da bütün bunları dikkate alacaklardır." dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, teröre hiçbir şekilde müsamaha gösterilmeyeceğini belirterek, süreci bozacak herhangi bir eylem ve saldırı durumunda güvenlik güçlerinin gereğini yapacağını söyledi.

YORUMLAR 19
  • mubinkoçal 10 yıl önce Şikayet Et
    murat diniz. murat diniz yorumlu arkadaş benım siyasetle hiçbir zaman işim olmamıştır olmazda 52 yaşındayım bu yaşıma kadar lise yıllarımda sadece belki bir sefer mhp parti binasına çıkmışım hiç bir partının ne mitingine,ne partı binasına ayak basmışım oy desen sol hariç her partiyede oy vermışım parti seçmem hizmet olarak hangi lişiye kanaat getirirsem ona oyumu verırım dersane konusunda benım demek istediğim dersanesi ve okulu olan dersaneye gerek duyacağına dersanede verdiği eğitimi okuluna versın ,okuluna eğitim verse talebe niye dersaneye gitsin ,dersaneye talebe kazandırmak için okulda egitim vermedıklerini soylersem acaba olmaz diyebilirmisin ben diyorum ki dersanede kaliteli eğitim verebiliyor ise okulda niye vermiyor ,hocaysa aynı hoca talebeyse aynı talebe
    Cevapla
  • EYYÜP BİLGİÇ 10 yıl önce Şikayet Et
    EHLİ HİZMET DEĞİL EHLİ KEYF. Hizmet dedikleri akıma demiyorum KURUMA yabancı biri olarak değil ömrünü 3 te 2 sini bu KURUMDA geçirmiş sonra sırf yanlışları eleştiriyorum diye cemaatten şükürler olsun ki çıkarılmış biri olarak konuşuyorum.15 seneden fazla kaldım hizmette bu dershanelerin yurtların pansiyonların kısacası hizmet dedikleri kuruma ait ne varsa kurulmasının tek amacı vardı insanlara dine hizmet etmek ama şunu açık ve net söylemeliyim dershanelerin kapanmaması için çırpınanların bir tanesi bile hizmet edemeyecez diye demiyor işsiz kalacaklar diye diyorlar.Yani tamamen rızıklarının endişesine düşmüşler bide koltuklarının.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. dersaneleri bu topluma muhtaç edenler neredeler merak ediyorum . eğitim devlet verir devlet otoritesini zayıf düşürecek olaylar çalışmalar sadece art niyetli yaklaşımdan başka bir olay olamaz . eğitim de bir eksiklik var ise bu eksikliklerin giderilmesi için yönetiçilere ve eğitmenlere talepler sunulur . dersaneleri savunmak kadar edepden yoksun olmayı anlıyamıyorum . heleki cekaatin dersaneler üzerinden yapmaya calıştıgı fitne ve catışma ortamını oluşturulması islam tarihinde hizmet yoluna girmiş bir başka örneği varmıdır . yakın zamanda ne olacak sokagamı çıkaçak cemaat kamu mallarını polismi taşlıyacak . artık çemaatin savunucuları avukatları gördükce yapaçakları konusunda şaşırmam.. allah dogru yolu görmeyi nasip etsin...
    Cevapla
  • İslam 10 yıl önce Şikayet Et
    Sorular Sorular Sorular!! 2. O kadar bencil ve kibirliler ki, bu dershane fitnesi çıktığında Mısır'da, Filistin'de, Suriye'de kardeşlerimiz şehit edildi, kan aktı oralarda, bunların ruhları bile duymadı. Çünkü ellerindeki para geliri kesileceği için gözleri dönmüş şekilde saldırıyorlardı kendileri gibi düşünmeyen Müslümanlara! Hıristiyan ve Yahudilere "kardeşimiz" diyen, "onlar da cennete girecek" diyen, bol HOŞGÖRÜLÜ(!) cemaatin ünlü abilerinin o şirin maskelerinin altından çıkan küfürbaz ve çirkin kalblerini gördük biz 1 haftada! Başörtüsüne çaput diyeni, Peygamberin kıblesi şaşmış diyeni, "çakal senin babandır!" diyenleri gördük. Bunlar mı hizmet ehli? Hıristiyan ve Yahudiye gidip şirinlik yapacaksın, hoşgörü safsatasıyla, ama senin gibi düşünmeyen Müslümanlara kin ve nefretle hakaret edeceksin, menfaatine dokunan Müslümanlara cephe alacaksın! Yerler sizin hizmetinizi!! Önce nefsinizi adam edin!
    Cevapla
  • orhan can 10 yıl önce Şikayet Et
    sağduyu. sayın Cumhurbaşkanım,yasaklara karşıyım diyen bir iktidarın ustalık döneminde yeni yasaklar getirmesi ülke için üzücü bir durum.2023 hedef gösteriliyor.böyle mi ulaşılacak hedefe.Cumhuriyet döneminin en başarılı iktidarına yakışmıyor.bunu sizin çözüme kavuşturacağınıza inanıyorum.saygılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: Kaldırım taşı atılan çok sayıda polis yaralandı
İstifa etmemek için direniyor! Mehmet Büyükekşi'nin yeni açıklamaları pes dedirtti