Mert'in katilinin adı ve yaşı açıklandı

Kars'ta kaybolan Mert'in katil zanlısının kimliğini Kars Valisi Eyüp Tepe duyurdu. "Mert'in babasıyla fail daha önceden tanışıyorlar. Aralarında alışveriş de var. Akrabalıkları yok" dedi.

Mert'in katilinin adı ve yaşı açıklandı
Mert'in katilinin adı ve yaşı açıklandı
GİRİŞ 12.04.2014 10:45 GÜNCELLEME 12.04.2014 11:31
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Kars Valisi Eyüp Tepe, 9 yaşındaki Mert Aydın'ın katilinin, Kars nüfusuna kayıtlı 23 yaşındaki Aykut B. olduğunu açıkladı.

Kars'ta kaybolduktan 1 gün sonra öldürülmüş olarak bulunan ve tecavüze uğradığı anlaşılan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın katili yakalandı. Suçunu itiraf eden cani, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 SABIKASI VAR

Olayla ilgili basın toplantısı düzenleyen Kars Valisi Eyüp Tepe, katil zanlısının hırsızlık ve kız kaçırmaktan sabıkalı olduğunu söyledi.  Vali Tepe, "Mert'in babasıyla fail daha önceden tanışıyorlar. Aralarında alışveriş de var. Akrabalıkları yok" dedi.

GÜVENLİK NEDENİYLE ERZURUM'A SEVK EDİLMİŞTİ

Mert Aydın'ın katil zanlısı olarak yakalanan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şahıs, güvenlik gerekçesiyle Erzurum'daki Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Katil zanlısı tek kişilik koğuşta kalıyor.

İşte o zanlı;


YORUMLAR 35
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu sapığı hapishanede yaşatırlarsa yazıklar olsun!!!!!!!!. ........Bunun gibi adi sapıkları Halkın önünde direkinfaz edeceksinki ibret olsun!?..
    Cevapla
  • Nuri DEMİR 10 yıl önce Şikayet Et
    fazla kalmaz. Af dı şuydu buydu derken emin olun içerde bile fazla kalmaz..Mevcut adalet sistemi bu.Hem zamanında yapılan afların bile ekonomik olduğunu cezaevindeki doluluk oranı yüzünden devlete fazla yük bindiğinden dolayı yapıldığını biliyoruz...Velhasıl bu yaşanan acı adaleti tesis edenlerin ne kadar umrundadır sizce? onlar için birinci öncelik ekonomidir...İdamı da geri getiremeyeceklerine göre (malum amerika izin vermez)...Dolayısıyla bu gidişle böyle acılara maruz kalan insanlar korkarım ki kendi adaletini kendisi sağlayacak...Allah kimsenin başına vermesin eğer benim çocuğum olsaydı bu çocuk inanın bu adamı müebbet bile alsa bulurdum ve hemen öldürmezdim hemen öldürmek kurtuluş olur çünkü....
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim . idam cezası ile yargılanmadıgı sürece vijdanlar asla rahat etmeyecek adalet asla yerine gelmeyecekdtir.
    Cevapla
  • Hacı Ahmet ALAGÖZ 10 yıl önce Şikayet Et
    azgınlık daha da artacak.... ta ki ateistler bile şeriat isteyecek hale gelecek.
    Cevapla
  • Vatandaş 10 yıl önce Şikayet Et
    EY Nizam-ı Cedit. Ahirette Rabbinin karşısında utanacağına, bu dünyada utan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Stopaj oranları yenilendi! Resmi Gazete'de yayımlandı
AK Parti'de MYK toplantısı sona erdi: Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar