Bakanlık vahim tabloyu gördü harekete geçti

Arabaları panzerle ateşe sürükleyen paralelci polislere yenileri eklendi. Bölgede çok sayıda kayıt ortaya çıkınca müfettişler devreye girdi.

Bakanlık vahim tabloyu gördü harekete geçti
Bakanlık vahim tabloyu gördü harekete geçti
GİRİŞ 15.11.2014 11:23 GÜNCELLEME 15.11.2014 11:24
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Zübeyde Yalçın'ın haberi

Türkiye, 6-7 Ekim'de karıştı. Meselenin Kobani (Ayn El Arap) olmadığı anlaşıldı. Van'da, olayları hükümete karşı tepki yaratmak için fırsat bilen paralel polislerin panzerli ihaneti de kameralara yansıdı. Söz konusu kayıtlarda polislerin park etmiş araçları, panzer yardımıyla alevlere sürüklediği görüldü.

İşte bu oyunun Doğu ve Güneydoğu'daki başka illerde de oynandığı ortaya çıktı. Bölgedeki il ve ilçelerde paralel yapıya mensup polislerin halkı provoke etmek, sokakları karıştırmak için buna benzer eylem yaptığına ilişkin iddialar ortaya atıldı.

BAKANLIK VAHİM TABLOYU GÖRÜNCE HAREKETE GEÇTİ

Kameralar incelendikçe bu iddiaları doğrulayan görüntüler ortaya çıktı. İçişleri Bakanlığı, kendisine ulaşan bu iddia, görüntü ve görgü tanıklarının ifadelerinden olayın boyutlarının vahim olduğunu tespit edince harekete geçti. Bakanlık, bölgede inceleme yapmak üzere çok sayıda müfettiş görevlendirdi. 

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 37
  • Ahmet Eyüp Gezgin 9 yıl önce Şikayet Et
    siz bu polisleri kahraman ilan etmedeniz mi destan yazdı demediniz mi bende okyanus ötesinin deki zati muhterem kişinin okullarında okudum bendemi paralel çiyim
    Cevapla
  • Ahmet Tokkan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeyi karıştırmak için elinden geleni esirgemiyelerin,hain ve kalleşliklerine karşı en ağır ne ceza varsa Devletimiz vermelidir,bizde dua etmeye devam ediyoruz zaten.
    Cevapla
  • KEMAL 9 yıl önce Şikayet Et
    ne derseniz deyin bu ak parti yine paralelcilere görev vere cekk. ak partili dava adamları yine kenrada bek le ye cek...istanbul il teşkilatına bakın anlarsınız.
    Cevapla
  • colemerg 9 yıl önce Şikayet Et
    aynı oyun hakkaride de oynanmakta lütfen hakkari ilini de araştırın
    Cevapla
  • mevlut 9 yıl önce Şikayet Et
    zannetmiyorum kasıt olduğuna o kadarda hain olamazlar o gün burada(vanda) polis olmayan bilemez polisin yasadıgını
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti
Konya'da korkunç ihmal: Çocuklar düğünde havaya ateş açtı