Milletvekilinin oğluna bin lira ceza

Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun oğlu ile ilgili karar verildi.

Milletvekilinin oğluna bin lira ceza
Milletvekilinin oğluna bin lira ceza
GİRİŞ 30.01.2015 09:21 GÜNCELLEME 30.01.2015 09:33
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Dörtyol 1. Asliye Ceza Mahkemesi, Hatay Dörtyol’da 2012’de polis memurlarını teşhis amacıyla sıraya dizdiren Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu ve Ak Parti Dörtyol Gençlik Kolları Başkanı Ömer Uzun’un biner TL para cezası ile cezalandırılmasına, ancak hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Mahkeme, olaya karıştığı iddia edilen polis memurlarından Alper Atilla’ya tehdit ve hakaret suçlarından verdiği 6 ay hapis cezası ile bin 500 TL adli para cezasında hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına hükmetti. Türkoğlu’nun avukatları, sahte delil üretildiğini, kamera ve video kayıtlarıyla algı operasyonu yaratıldığını ve siyasi linç girişiminde bulunulduğunu ileri sürdü.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 31
  • Alperen 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlar İslam ın sancaktarlığını yapacak değil mi????
    Cevapla
  • yakupl 9 yıl önce Şikayet Et
    Milletvekili ile hiçbir alakası olmayan, olaydan haberi olmayan hiçbir şekilde tasvip etmediği olayla ilgili mesnetsiz yorumlara maruz kalması talihsizlik.muhalif milletvekili ve işbirlikci medyanın yalan yanlış haberleri ile yanlış algı yarattı merak edenlere HATAY'da rastgele bir telefon arayıp milletvelini sorduğunuzda size onun ne kadar dürüst bir insan olduğunu emin ki anlatacaktır.
    Cevapla
  • bahattin 9 yıl önce Şikayet Et
    haberin içeriğini okuyunca gerçekten başlık gibi olmadığı resmen alaylı bir kararın olduğunu anlamamak saflık olur bunu haber yaparak ta bir haksızlığın giderildiğini mi yoksa gerçek haksızlığın şimdi yapıldığını düşünerek yaptınız
    Cevapla
  • Sarikaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Paralel ile ilgisi var mi acaba? Hükümeti yipratmak icin yapilimis olabilir mi? Hatay da MIT'in haber verdigi halde emniyetin gerekli önlemler almadigi icin bombali saldiri olmustu.
    Cevapla
  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    olan yine her zamanki gibi polise olmuş...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha son dakika İsrail duyurusu! Nota verip resmen ilan ettiler
Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu