Toprak Turizm umre sezonunu açtı

Hac ve Umre sektöründe 1994'den beri tecrübeli ve dinamik kadrosuyla faaliyet gösteren Toprak Turizm, umre sezonunu açtı.

Toprak Turizm umre sezonunu açtı
Toprak Turizm umre sezonunu açtı
GİRİŞ 21.10.2015 13:02 GÜNCELLEME 21.10.2015 13:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başta Kudüs,Fas,Dubai,Bosna Hersek olmak üzere Osmanlı Coğrafyası dünyanın pek çok ülkesine düzenlemiş olduğu turları ve rehberlik hizmetleriyle sektörün lokomotif acentası olmuştur.

2000'li yılların başlarında International  Air Transport Association ( IATA ) Üyesi olan firmamız yetkili uçak bileti satış acentası olarak Dünyanın heryerine uçak bileti ve vize hizmeti vermektedir.

Bunların yanısıra Alternatif otel satışları ile  birçok tatil oteli çok cazip fiyat avantajlarıyla sunarak muhafazakar kesimin vazgeçilmez tatil adresi olarak sektörde yerini almıştır.

Umreye Gidenlerin Sayısında Rekor Beklentisi 

Toprak Grup ve Toprak  Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Yaşar TOPRAK 2014-2015 yılında Umreye gidenlerin sayısı 411.495 iken,2016 Umre  sezonun da  geçen sezon ki sayıyyı geçerek rekor kırılacağını beklediklerini beyan etti.Geçtiğimiz yıl umre ve hac sezonunun kendileri için bereketli ve başarılı geçtiğini belirtti. Bunun yanısıra vatandaşlarımız bizi münferit umre talebinde en çok tercih edilen acenta olmamızı sağladıkları için önce Allah'a şükürlerimizi ve siz değerli misafirlerimize de şükranlarımızı sunuyoruz”dedi.Yeni sezona kurumiçi toplantılarla,misafirlerimize yönelik yaptığımız anketlerle eksiklerimizi tespit edip  hizmet kalitemizi arttırarak çok daha profosyonel şekilde hazırlandıklarını belirtti

Yeni Umre Sezonuna Hazırız

Toprak Turizm Hac ve Umre Deapartmanı Müdürü İsa GEMİCİ, yeni umre sezonunun Suudi Arabistan Hac Bakanlığı tarafından Kasım ayının 2.haftası açılacağını öngördüklerini söyledi.Umre sezonu öncesi havayollarından sezon boyu uçuşlarını talep ederek yeni sezona hazır olduklarını belirterek yeni umre sezonunda en güzel uçuş saatleri ile siz değerli misafirlerimizi bekliyoruz”dedi.

“Online Umre”  ile bir tıkla ayağınıza kadar geliyoruz

Toprak Turizm Genel Müdürü Adem Toprak,teknolojie çok fazla önem verdiklerini ve bu bağlamda önemli yatırımlar yaptıklarını belirtti.Web sitemizde  yer alan “ONLINE UMRE”ye tıkladığınızda hem kayıt olabilir hem bütün turlarımıza ve detaylarına ulaşarak kaç günlük tur olduğunu,tur ücretinin ne kadar olduğunu,hangi oteller'de konaklanacağını,hangi havayolları ile uçulacağını,ara geçişin ne zaman olduğu gibi a'dan z'ye bütün bilgilere ulaşarak bilgisayaranızın başından tercih etmek istediğiniz tura karar verebilirsiniz”dedi. Teknolojiye kuruldukları yıldan bu yana büyük önem verdiklerini bu kapsamda 2003 yılında yaptıkları proğramı sürekli geliştirerek piyasa değeri 150 bin Euro'ya ulaşan  “Turizm Otomasyon” proğramının web sitemizle de entegrasyonunu sağlayarak şirket içinde de  kullanmalarının yanısaıra  yolcularımızın da internet üzerinden kullanmalarını sağlayarak önemli kolaylıklar  sağladığını bu sayede sekörde herzaman iki üç adım öne geçtiklerini vurguladı.

Mobil Umre Rehberi Uygulaması ile artık herşey daha kolay.

Kutsal topraklarda yapacağınız ibadetlerinizde Mobil Umre Rehberi Uygulamamızı akıllı telefonunuza indirerek Tavaf sırasında Şavt'lar da okumanız gereken dualar,Sefa Merva arası yapacağnız Say'larda okunması gereken dualar gibi birçok ihtiyacınız olan bilgiye bir tıkla ile ulaşmanızı sağlıyoruz.Mobil Umre Rehberi Uygulamamız ücretsiz olduğu gibi herkesin kullanımına açık olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.
Sosyal Medyadan Bizi takip edin Sevdiklerinizden hiç ayrılmayın  ! 
Teknolojinin bizlere sağladığı her nimeti kullanarak siz değerli misafirlerimizin hizmetine sunuyoruz.Bizimle Umre,Kudüs yada başka bir tura katılan aileniz yada sevdiklerinizi tur boyunca gittiği yerlerde görmek istiyorsanız sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın çünkü paylaşacağımız video,resim ve röpörtajlarla her an ailenizi görebilirsiniz.Biz profosyonel ve  büyük bir ekibiz,Mekke'de,Medine'de ve turlarımızda  ki görevlilerimiz çektikleri video yada fotoğrafları istanbul merkez ofisimizde ki sosyal medya uzmanımıza göndererek burdan paylaştığımız video ve fotoğraflarla ailenizi seyahatleri boyunca takip etmenizi sağlıyoruz.

Hac'da yaşanan Mina ve Vinç faciası seçtiğiniz firmanın önemini bir kez daha hatırlattı. 
Toprak Turizm Suudi Arabistan Direktörü Mustafa TOPRAK, öncelikle bu üzücü kazada vefat eden din kardeşlerimize ve türk hacılarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.Bu yaşanan facia aslında birkez daha vatandaşlarımızın seçeceği firmanın önemini hatırlattı.Herzaman güvenliği ön planda tuttuğumuzdan dolayı kuralları ve talimatları birebir uyguluyoruz.Biz Toprak Turizm Mekke ve Medine ekibi olarak Hac öncesi düzenlemiş olduğumuz acil eylem planları ile bu krizi en iyi şekilde yöneterek üstesinden geldik.Öncelikle görevlilerimiz heran olabilicek izdihamlara karşı Mina Müzdelife Arafat bölgelerinde ki geçiş güzergahlarını kontrol ederek olabilicek kazalara karşı önlem almıştır.Facia sonrası her ihtimale karşı bütün hacılarımıza tek tek ulaşarak kontrollerimizi tamamladık ve sosyal medya üzerinden bilgilendirici paylaşımlar yaparak hacılarımızın ailelerinin meraklarını giderdiklerini belirtti.

Profosyonel çalışmalarla istikararlı  büyüme yakaladık

Toprak Turizm Satış ve Pazarlama Direktörü Cihat TOPRAK, 2014-2015 umre sezonunda münferit umre talebinde en çok tercih edilen firma olmalarının yanısıra bayi umreleri kapsamında pekçok holding ve firmaya kutsal topraklarda hizmet ettiklerini vurguladı.İstikararlı bir şekilde hiç azalmadan her sene yolcu sayılarının artmasını artık kurumsal bir yapı kazanmalarına bağlayan Toprak,müşterilerimizden gelen feedback'leri iyi değerlendirdikten sonra buna göre eylem planı hazırlayarak müşteri memnuniyetini %98''lere çıkardıklarını belirtti.

En iyi reklamımız misafirlerimizin tavsiyesi! 

Toprak Turizm olarak  en iyi reklam bizlerden memnun olan misafirlerimizin Türkiye'ye döndükten sonra Toprak Turizm'i  dostlarına,yakınlarına bizleri tavsiye etmesi ile olur.Yaptığımız anket çalışmalarında şunu gördük ki bizi tercih eden misafirlerimizin %65'i tavsiye üzerine bizi tercih etmiştir.Bu da gösteriyor ki misafirlerimizin memnuniyeti bizim için en iyi reklam'dır.

Kişiye Özel Umre ile  Siz dileyin biz gerçekleştirelim

Sizlere daha özel hizmet sunabilmek için uçak tarihlerine,Mekke ve Medine Otellerine,transferlerinize,çevre ziyaretlerinize ve hatta hocanızı bile siz seçiyorsunuz ve  isteklerinize göre size çok özel proğram hazırlayarak sunuyoruz.Dilerseniz bakıcı hizmeti sunarak çocuklarınıza biz bakıyoruz sizler de huzur içinde ibadetlerinizi yapabiliyorsunuz.Güvenliğinizin sağlanması için talebiniz olduğu takdirde size özel güvenlik tahsis ederek tur boyunca size eşlik ederek business segmentinde hizmet veriyoruz.Siz sadece dileyin , biz  gerçekleştirelim.

Herzaman  ilk'lerin öncüsü olduk

Önceki yıllarda büyük markalar bayilerine promosyon tur hediye ettiklerinde tercih olarak olarak  Venedik,Malta,Londra,Uzak doğu,Rusya gibi tur proğramlarının namaz vakitlerine göre ayarlanmadığı  muhafazakar kesime uygun olmayan turlar sunuluyordu fakat bu sıkıntı son yıllarda artık aşıldı. Ülkemizde bayi umresi olarak isimlendirdiğimiz turlar yok iken, Ülkemizin büyük holdinglerinin ilk promosyon umre turlarını yaparak sektöre Bayi Umresi diye adlandırdığımız açılım kazandırdık ve daha çok  vatandaşımızın kutsal toprakları ziyaret etmelerine vesile olduk.Akabinde birçok markalar Umre ve Kudüs destinasyonlarını promosyon turlarının içine aldı. 

Sektörde herzaman ilkleri yaparak öncü firma olduklarını belirtten Toprak,ülkemizde Kudüs turları'nın düzenlenmesi için birçok bürokratik engeli,çeşitli zorlukları aştıktan sonra ilk Kudüs turlarını düzenleyerek sektöre yeni bir destinasyon kazandırmış olduk ve bunun yanında da  Kudüsü kaderine terk etmediklerini belirtti.

Huzur dolu bir Umre için tercihiniz en iyisi olsun

Müşteri memnuniyeti ve misafir sayımızın paralel olarak yükseliş göstermesi işimizi en iyi olarak yapmaya çalışmamızın meyvelerini topladığımızı göstermektedir.Toprak Turizm olarak en iyi ve en kaliteli seyahati geçirmenizi için sizin yerinize herşeyi biz düşünüyor ve yapıyoruz. Toprak Turizm olarak siz değerli Allah'ın(cc) misafirlerine huzur dolu bir Umre yaşatmak için herşeyin En iyisini sunmaya çalışıyoruz.

-En yi otelleri seçerek ve yıldızlarına göre katagorilendirerek her bütçeye uygun Umre turu seçebilmenizi sağlıyoruz. 

-En iyi havayollarını kullanarak konforlu ve güvenli uçuş yapma imkanı sağlıyoruz.

-En iyi uçuş saatlerini seçerek gidiş ve dönüş uçuşlarında gün kaybetmemenizi sağlıyoruz.

-En iyi teknolojik yenilikleri kullanarak tur öncesi ve tur boyunca işinizi kolaylaştırıyoruz.

-En iyi vize hizmetini sunarak tatsız süprizlerden sizleri koruyoruz. 

-En iyi transfer araçlarını kullanarak konforlu ve rahat seyahat etmenizi sağlıyoruz. 

-En iyi rehberlerimiz ile tur boyunca sorunsuz bir seyahat geçirerek sizleri uğurluyoruz.

-En iyi din hizmetleri vererek ibadetlerinizi bilinçli ve maneviyat dolu geçirmenize yardımcı oluyoruz. 

Osmanlı coğrafyasına düzenlediğimiz turlar ile tarihimize sahip çıkmamızın yanısra Kudüs ve Kutsal Topraklara düzenlediğimiz Umre turları ile Siz değerli misafirlerin duasını Allah(cc) rızasını almak için bu yolda mücadele ediyoruz.

YORUMLAR 1
  • Müslüman 8 yıl önce Şikayet Et
    Devire devire ortaya bir ucube çıktı...ne diyorsunuz kardaş öğretmenin Veli öğrenci ve esnafın gözünde birdeğerimi kaldı.. Siyasilerin gözünde zaten yok...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor