FETÖ'nün Ankara'daki gizli çiftliğine baskın

FETÖ/PDY’nin Ankara’daki bir çiftlik evinde bulunan "Kozmik odası"nda önemli belgeler ele geçti.

FETÖ'nün Ankara'daki gizli çiftliğine baskın
FETÖ'nün Ankara'daki gizli çiftliğine baskın
GİRİŞ 16.12.2015 08:03 GÜNCELLEME 16.12.2015 08:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in eski avukatı Abdülkadir Aksoy’a ait çiftlik, son operasyonda basıldı. Çiftlik evinde, Gülen’in kriptolu talimatlarıyla yasadışı dinleme ve izlemelerle elde edilen ‘Çok Gizli’ ibareli yüzlerce belge ele geçirildi.

Ankara Akyurt’taki çiftlikte, örgütün yasadışı dinlemeler ve izlemelerle elde ettiği yüzlerce belge ve CD ele geçirildi

FETÖ’nün beyin takımına yapılan operasyonlarda elde edilen bilgiler ışığında, polis örgütün Ankara’daki “Kozmik odası” olarak nitelendirilen çifliği bastı. Akyurt’taki çiftlik, operasyon sonucu tutuklanan ve Gülen’in eski avukatı olan Abdülkadir Aksoy’a aitti.

Çiftlikte ele geçen gizli ibareli belgeler şoke etti. Çiftlikte, Gülen’in örgüte yolladığı kriptolu talimatlarla yasadışı dinlemeler ve izlemelerle elde edilen yüzlerce belge ele geçirildi.  

Çiftlikte ele geçen ve içeriği şu an emniyet tarafından araştırılan belgelerden bazıları şöyle: “FETÖ’nün yurtları ile ilgili belgeler, yurtların listeleri. İngilizce yazılı birçok evrak, Emniyet teşkilatı personeli ile ilgili birçok belge ve fişleme dosyası, Gülen hakkındaki davalar ve mahkeme kararları, FETÖ mensubu polisler tarafından birçok kişi hakkında yapılan yasadışı dinlemelerin tapeye dönüşmüş halini kapsayan evraklar, “Çok Gizli” ibareli belgeler, Amerika’da açılmış çeşitli davalarla ilgili evraklar, Emniyet’in dersanelerle ilgili yürüttüğü soruşturmalara dair evraklar ve Gülen’in emirlerini içeren yüzlerce klasör evrak.” Belgeler içinde devletin tepe isimleri dahil birçok kişiye ait yasadışı dinleme ile üretilmiş evrak da bulunuyor.

KAYNAK: BUGÜN
YORUMLAR 2
  • kara 8 yıl önce Şikayet Et
    hain fetöcüler...sizin hoca dediğiniz adam kılığındaki yaratık...resmen islam düşmanıdır...halen bu fetö örgütünün arkasından gidenlere duyurulur.
    Cevapla
  • sadik 8 yıl önce Şikayet Et
    emekli hoca parasiyla Abd de ciftlik turkiyede ciftlik,banka, sigorta sirketleri,dershaneler,gazete televizyon,sahibi TEK CECETLI baron hoca.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı